skip to Main Content

Jag har köpt SPAMfighter Pro, ska jag ladda ner en ny version?

Nej, det behöver du inte. Har du redan installerat programmet så använder du licensnyckeln som följer med din faktura. Du uppgraderas då automatiskt till fullversionen för den period du betalar för.

Har du frågor angående försäljning går det bra att kontakta vårt försäljningsteam.

Comment on this FAQ

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top