SPYWAREfighter

Vennnligst gjør følgende hvis du ønsker å endre din e-post adresse i SPYWAREfighter:

* Klikk på “Start”, så “Alle programmer” og velg “Fighters”. Finn SPYWAREfighter og klikk på programmet.
* Klikk på “Konto”, som du finner i den vertikale menyen på venstre side.
* Utvid Brukerkontoen ved å få frem detaljene ved å trykke på den lille hvite knappen.
* Klikk på “Endring av e-post adresse”
* Erstatt din gamle e-post adresse med den nye

Din e-post adresse har nå blitt endret.

Vennnligst gjør følgende hvis du ønsker å avinstallere SPYWAREfighter:

* Klikk på “Star” og deretter på “Kontrollpanel”. Velg så “Legge til eller Fjerne programmer”
* Finn SPYWAREfighter på lista over alle programmene
* Marker SPYWAREfighter og klikk deretter på “Fjern”

SPYWAREfighter vil nå gi deg diverse valg for å avinstallere programmet.

* Velg “Fjern”, så “Neste” og deretter “Fjern”

SPYWAREfighter er nå avinstallert på ditt system.

Vennligst gjør følgende hvis du ønsker å aktivisere den nykjøpte lisensen av SPYWAREfighter:

* Klikk på “Start” og velg deretter “Alle programmer”, “Fighters”, “SPYWAREfighter” og “SPYWAREfighter” igjen.
* Klikk på “Konto”, som du finner i den vertikale menyen til venstre.
* Utvid “Kjøp SPYWAREfighter” ved å klikke på den lille hvite knappen
* Skriv inn den 25 karakter lange lisensnøkkelen fortløpende i de 5 feltene. 5 karakterer av gangen.
* Klikk så på “Legg til Produktnøkkel”

Valget “Legg til Produktnøkkel” vil ikke bli tilgjengelig hvis der er en skrivefeil. Hvis knappen forblir grå, dobbelsjekk den inntastede produktnøkkelen.

Din SPYWAREfighter er nå aktivisert og klar til bruk.

Vennligst gjør følgende, hvis du ønsker å installere SPYWAREfighter:

* Klikk på denne linken: Nedlasting
* Last ned SPYWAREfighter
* Åpne installasjonsfilen, som du nettopp lastet ned
* Velg ønsket språk
* Aksepter våre brukerkrav og klikk “Neste”
* Velg hvor du ønsker å lagre SPYWAREfighter. Hvis du ikke har noen preferanser, klikk “Neste”.
* Skriv inn din e-post adresse
* Klikk på “Installere”
* Et lite svart symbol, som ligner en detektiv, vil komme frem i nedre høyre hjørne, når SPYWAREfighter har avsluttet installeringen. Du kan også åpne SPYWAREfighter med å høyre-klikke på symbolet.

Nei, SPYWAREfighter vil ikke beskytte deg mot viruser. SPYWAREfighter vil beskytte deg mot programmer som uoppfordret har blitt installert på ditt system. Spyware, adware, etc.

Det trenger et anti-virus program også, hvis du ønsker å oppnå skikkelig beskyttelse. Vi kan anbefale vårt eget produkt VIRUSfighter, siden det utgjør et perfekt tillegg i kampen ot PC trusler.

Du kan teste VIRUSfighter gratisk i 30 dager. Den siste utgaven er tilgjengelig for nedlasting via vår webside.

Du kan hindre e-post til å bli sendt fra SPYWAREfighter ved å klikke her.
Vennligst husk, at du vil starte omigjen vår e-post service, hvis du fortsetter å bruke eller registrere SPYWAREfighter.

SPYWAREfighter - General

Vennnligst gjør følgende hvis du ønsker å endre din e-post adresse i SPYWAREfighter:

* Klikk på “Start”, så “Alle programmer” og velg “Fighters”. Finn SPYWAREfighter og klikk på programmet.
* Klikk på “Konto”, som du finner i den vertikale menyen på venstre side.
* Utvid Brukerkontoen ved å få frem detaljene ved å trykke på den lille hvite knappen.
* Klikk på “Endring av e-post adresse”
* Erstatt din gamle e-post adresse med den nye

Din e-post adresse har nå blitt endret.

Nei, SPYWAREfighter vil ikke beskytte deg mot viruser. SPYWAREfighter vil beskytte deg mot programmer som uoppfordret har blitt installert på ditt system. Spyware, adware, etc.

Det trenger et anti-virus program også, hvis du ønsker å oppnå skikkelig beskyttelse. Vi kan anbefale vårt eget produkt VIRUSfighter, siden det utgjør et perfekt tillegg i kampen ot PC trusler.

Du kan teste VIRUSfighter gratisk i 30 dager. Den siste utgaven er tilgjengelig for nedlasting via vår webside.

Du kan hindre e-post til å bli sendt fra SPYWAREfighter ved å klikke her.
Vennligst husk, at du vil starte omigjen vår e-post service, hvis du fortsetter å bruke eller registrere SPYWAREfighter.

SPYWAREfighter - Installation and Login

Vennnligst gjør følgende hvis du ønsker å avinstallere SPYWAREfighter:

* Klikk på “Star” og deretter på “Kontrollpanel”. Velg så “Legge til eller Fjerne programmer”
* Finn SPYWAREfighter på lista over alle programmene
* Marker SPYWAREfighter og klikk deretter på “Fjern”

SPYWAREfighter vil nå gi deg diverse valg for å avinstallere programmet.

* Velg “Fjern”, så “Neste” og deretter “Fjern”

SPYWAREfighter er nå avinstallert på ditt system.

Vennligst gjør følgende hvis du ønsker å aktivisere den nykjøpte lisensen av SPYWAREfighter:

* Klikk på “Start” og velg deretter “Alle programmer”, “Fighters”, “SPYWAREfighter” og “SPYWAREfighter” igjen.
* Klikk på “Konto”, som du finner i den vertikale menyen til venstre.
* Utvid “Kjøp SPYWAREfighter” ved å klikke på den lille hvite knappen
* Skriv inn den 25 karakter lange lisensnøkkelen fortløpende i de 5 feltene. 5 karakterer av gangen.
* Klikk så på “Legg til Produktnøkkel”

Valget “Legg til Produktnøkkel” vil ikke bli tilgjengelig hvis der er en skrivefeil. Hvis knappen forblir grå, dobbelsjekk den inntastede produktnøkkelen.

Din SPYWAREfighter er nå aktivisert og klar til bruk.

Vennligst gjør følgende, hvis du ønsker å installere SPYWAREfighter:

* Klikk på denne linken: Nedlasting
* Last ned SPYWAREfighter
* Åpne installasjonsfilen, som du nettopp lastet ned
* Velg ønsket språk
* Aksepter våre brukerkrav og klikk “Neste”
* Velg hvor du ønsker å lagre SPYWAREfighter. Hvis du ikke har noen preferanser, klikk “Neste”.
* Skriv inn din e-post adresse
* Klikk på “Installere”
* Et lite svart symbol, som ligner en detektiv, vil komme frem i nedre høyre hjørne, når SPYWAREfighter har avsluttet installeringen. Du kan også åpne SPYWAREfighter med å høyre-klikke på symbolet.