Hvordan installerer jeg SPYWAREfighter?

Vennligst gjør følgende, hvis du ønsker å installere SPYWAREfighter:

* Klikk på denne linken: Nedlasting
* Last ned SPYWAREfighter
* Åpne installasjonsfilen, som du nettopp lastet ned
* Velg ønsket språk
* Aksepter våre brukerkrav og klikk "Neste"
* Velg hvor du ønsker å lagre SPYWAREfighter. Hvis du ikke har noen preferanser, klikk "Neste".
* Skriv inn din e-post adresse
* Klikk på "Installere"
* Et lite svart symbol, som ligner en detektiv, vil komme frem i nedre høyre hjørne, når SPYWAREfighter har avsluttet installeringen. Du kan også åpne SPYWAREfighter med å høyre-klikke på symbolet.