skip to Main Content

Hvordan endrer jeg min e-post adresse?

Vennnligst gjør følgende hvis du ønsker å endre din e-post adresse i SPYWAREfighter:

* Klikk på "Start", så "Alle programmer" og velg "Fighters". Finn SPYWAREfighter og klikk på programmet.
* Klikk på "Konto", som du finner i den vertikale menyen på venstre side.
* Utvid Brukerkontoen ved å få frem detaljene ved å trykke på den lille hvite knappen.
* Klikk på "Endring av e-post adresse"
* Erstatt din gamle e-post adresse med den nye

Din e-post adresse har nå blitt endret.

Comment on this FAQ

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top