Vil SPYWAREfighter beskytte mot viruser?

Nei, SPYWAREfighter vil ikke beskytte deg mot viruser. SPYWAREfighter vil beskytte deg mot programmer som uoppfordret har blitt installert på ditt system. Spyware, adware, etc.

Det trenger et anti-virus program også, hvis du ønsker å oppnå skikkelig beskyttelse. Vi kan anbefale vårt eget produkt VIRUSfighter, siden det utgjør et perfekt tillegg i kampen ot PC trusler.

Du kan teste VIRUSfighter gratisk i 30 dager. Den siste utgaven er tilgjengelig for nedlasting via vår webside.