SPAMfighter Mail Gateway

Søppelpost kan autmatisk bli satt i quarantene, slettet, satt på en prefix, merket eller f.eks. rutet til en spesiell mappe for e-postsøppel eller alle ting nevnt ovenfor.

Ja, ved hjelp av vår administratormodul. Det er enkelt å avaktivisere søppelfiltreringen for en enkel innboks.

SPAMfighter Mail Gateway sender installasjonsdetaljer vedrørende registrering, login-informasjon og kompilerte nummerverdier fra e-posten, når e-posten har blitt testet. SPAMfighter Mail Gateway vill aldri sende sensitiv informasjon ut i nettverket. All informasjon som er sent og mottatt er validert for å kunne avverge manipulasjon.

SPAMfighter Mail Gateway er en “lagre-og-videresende” SMTP server, som igjen betyr at den vil akseptere innkommende e-post, skanne e-posten, og rute den videre til en annen SMTP server. I løpet av installasjonen, eller engang etterpå, konfigurasjon av hvor en skal rute e-post kan bli konfigurert. På bakgrunn av konseptet for “lagre-og-videresende” (f.eks. gateway), må en SMTP server fysisk eksistere.

SPAMfighter Mail Gateway gir deg det høyeste nivå av konfidensialitet. Din e-post”s sikkerhet og personvern er vår topp prioritet. Legitime e-post på serveren er aldri sendt videre eller publisert med noen. Din legitime e-post forlater aldri serveren. Kun noen få blokker med kryptert data og den unike webadressen er sent til SPAMfighter”s server.

SPAMfighter Mail Gateway har flere måter å finne ut om en e-post er søppelpost eller ikke. Den mest signifikante måten er ved å opprette en unik signatur for hver e-post og dens elementer, og sende denne signatur til SPAMfighter”s server for evaluering. Etterpå, vil serveren returnere en nummerverdi som indikerer om denne e-posten er en søppelpost eller ikke. Den originale e-posten forlater aldri serveren under SPAMfighter Mail Gateway”s filtrering.

SPAMfighter Mail Gateway må ha tilgang til Internet, but SPAMfighter Mail Gateway trenger bare tilgang til UDP/2409 til servers.backend.spamfighter.com og TCP/2409 til
http://login.spamfighter.com. For å motta automatisk oppdateringer må programmet ha tilgang til TCP/80 til http://www.spamfighter.com, men ikke et absolutt krav. Dette gir systemet”s administrator mulighet til å sikre nettverket med å være i stand til å lukke alle andre forbindelser untatt de some er nevnt ovenfor.

SPAMfighter Mail Gateway arbeider med Windows 2000 og nyere utgaver, samt i Windows virutelle miljøer (WMWare, Virtual Server, Hyper V etc.)

SPAMfighter Mail Gateway - Installation

SPAMfighter Mail Gateway må ha tilgang til Internet, but SPAMfighter Mail Gateway trenger bare tilgang til UDP/2409 til servers.backend.spamfighter.com og TCP/2409 til
http://login.spamfighter.com. For å motta automatisk oppdateringer må programmet ha tilgang til TCP/80 til http://www.spamfighter.com, men ikke et absolutt krav. Dette gir systemet”s administrator mulighet til å sikre nettverket med å være i stand til å lukke alle andre forbindelser untatt de some er nevnt ovenfor.

SPAMfighter Mail Gateway arbeider med Windows 2000 og nyere utgaver, samt i Windows virutelle miljøer (WMWare, Virtual Server, Hyper V etc.)

SPAMfighter Mail Gateway - Login and Security

Søppelpost kan autmatisk bli satt i quarantene, slettet, satt på en prefix, merket eller f.eks. rutet til en spesiell mappe for e-postsøppel eller alle ting nevnt ovenfor.

Ja, ved hjelp av vår administratormodul. Det er enkelt å avaktivisere søppelfiltreringen for en enkel innboks.

SPAMfighter Mail Gateway sender installasjonsdetaljer vedrørende registrering, login-informasjon og kompilerte nummerverdier fra e-posten, når e-posten har blitt testet. SPAMfighter Mail Gateway vill aldri sende sensitiv informasjon ut i nettverket. All informasjon som er sent og mottatt er validert for å kunne avverge manipulasjon.

SPAMfighter Mail Gateway er en “lagre-og-videresende” SMTP server, som igjen betyr at den vil akseptere innkommende e-post, skanne e-posten, og rute den videre til en annen SMTP server. I løpet av installasjonen, eller engang etterpå, konfigurasjon av hvor en skal rute e-post kan bli konfigurert. På bakgrunn av konseptet for “lagre-og-videresende” (f.eks. gateway), må en SMTP server fysisk eksistere.

SPAMfighter Mail Gateway gir deg det høyeste nivå av konfidensialitet. Din e-post”s sikkerhet og personvern er vår topp prioritet. Legitime e-post på serveren er aldri sendt videre eller publisert med noen. Din legitime e-post forlater aldri serveren. Kun noen få blokker med kryptert data og den unike webadressen er sent til SPAMfighter”s server.

SPAMfighter Mail Gateway har flere måter å finne ut om en e-post er søppelpost eller ikke. Den mest signifikante måten er ved å opprette en unik signatur for hver e-post og dens elementer, og sende denne signatur til SPAMfighter”s server for evaluering. Etterpå, vil serveren returnere en nummerverdi som indikerer om denne e-posten er en søppelpost eller ikke. Den originale e-posten forlater aldri serveren under SPAMfighter Mail Gateway”s filtrering.