Hvordan vil SPAMfighter Mail Gateway ha innvirkning på sikkerheten i mitt nettverk?

SPAMfighter Mail Gateway må ha tilgang til Internet, but SPAMfighter Mail Gateway trenger bare tilgang til UDP/2409 til servers.backend.spamfighter.com og TCP/2409 til
http://login.spamfighter.com. For å motta automatisk oppdateringer må programmet ha tilgang til TCP/80 til http://www.spamfighter.com, men ikke et absolutt krav. Dette gir systemet"s administrator mulighet til å sikre nettverket med å være i stand til å lukke alle andre forbindelser untatt de some er nevnt ovenfor.