Hva sender SPAMfighter Mail Gateway til SPAMfighter, og hva mottar SPAMfighter Mail Gateway utenifra?

SPAMfighter Mail Gateway sender installasjonsdetaljer vedrørende registrering, login-informasjon og kompilerte nummerverdier fra e-posten, når e-posten har blitt testet. SPAMfighter Mail Gateway vill aldri sende sensitiv informasjon ut i nettverket. All informasjon som er sent og mottatt er validert for å kunne avverge manipulasjon.