SLOW-PCfighter

Open uw SLOW-PCfighter menu van “”Start”” -> “”Alle Programma”s”” -> “”Fighters”” -> “”SLOW-PCfighter”” -> “”SLOW-PCfighter. Klik op “”Mijn Account”” links onderin het scherm van SLOW-PCfighter. U krijgt een popup waar u uw GebruikersID kunt vinden.

Als u op de “”Nu herstellen”” knop klikt, zal er automatisch een backup bestand worden aangemaakt. Wanneer u later op de “”Nu herstellen””knop klikt, zal er een herstelpunt worden aangegeven.

Dit gebeurd als u gebruikt maakt van de proefscan. SLOW-PCfighter kan dan honderden fouten vinden, alleen zal hij er maar 25 herstellen.

Om SLOW-PCfighter te kopen dient u het volgende uit te voeren:
Ga naar uw SLOW-PCfighter programma
Klik op ”Registreer Nu” linksbeneden
Klik op ”Online Kopen”

Om uw SLOW-PCfighter te activeren dient u het volgende uit te voeren:
Open uw SLOW-PCfighter programma
Klik op de oranje knop ”Registreer Nu” linksbeneden
Voer uw licentiecode in – U kunt uw licentiecode op de factuur vinden.
Klik op ”Activeer Nu”

Onze licentieovereenkomst staat onze gebruikers toe om een licentie alleen op 1 computer te gebruiken.

U kunt de “”Update”” knop rechts bovenin uw SLOW-PCfighter vinden. Om SLOW-PCfighter te openen ga naar:
“”Start”” -> “”Alle Programma”s”” ->””Fighters”” -> “”SLOW-PCfighter”” -> “”SLOW-PCfighter””.

Om uw licentiecode terug te krijgen kunt u naar de volgende pagina gaan: http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/LANG_NL/Support_Default.asp
Vul het formulier in en wij zullen u de licentiecode per e-mail toesturen. Echter herkent SLOW-PCfighter uw computer normaal gesproken als een geregistreerde gebruiker wanneer u het eenmaal geregistreerd heeft.

U kunt onze gratis proef scan hier downloaden.

SLOW-PCfighter zal uw computer scannen en al de fouten opsporen maar u kunt alleen 25 fouten gratis herstellen.

Antwoord:
SLOW-PCfighter is een programma dat uw Windsowregister opschoont. Het register van een PC moet af en toe worden opgeschoond omdat het vol raakt met verschillende gegevensvermeldingen die in de loop der tijd worden verzameld zoals het installeren en deïnstalleren van programma’s en veel andere gedragingen. Als u eenmaal SLOW-PCfighter heeft uitgevoerd, zal het het register van uw PC opschonen, de prestaties van uw computer verbeteren en ernaar streven het opstartproces van uw computer te versnellen.

FULL-DISKfighter is een tool om uw Harde Schijf optimaliseren die ongewenste en onnodige bestanden van uw Harde Schijf verwijdert. FULL-DISKfighter organiseert en defragmenteert de rest van de bestanden zodanig dat wanneer uw computer bestanden benadert, dit sneller en makkelijker gaat. Bovendien, u kunt gemakkelijk een overzicht verkrijgen van Dubbele of Grote bestanden, hetgeen u in staat stelt uw bestanden, zoals foto’s in mappen te ordenen. Denkt u erom dat u geen bestanden verwijdert als u niet weet wat zij zijn, want als zij eenmaal zijn verwijdert zij zij weg, dus zorg ervoor dat u altijd een Back-up heeft. De Snelle scanfunctie in FULL-DISKfighter zal geen bestanden verwijderen die belangrijk zijn voor uw systeem.

Wees u ervan bewust dat SLOW-PCfighter en FULL-DISKfighter niet hetzelfde doen en dat het ene programma het andere niet vervangt, maar afhankelijk van uw probleem kunt u één van beiden of beiden nodig hebben.

Dit kan komen omdat u een ander programma op uw computer heeft dat een bestand “vasthoudt” of een tijdelijk bestand heeft gecreëerd dat SLOW-PCfighter niet kan scannen of repareren.
Probeer tijdelijk uw anti-virus programma uit te schakelen en sluit alle actieve programma´s op uw computer (inclusief programma´s die geopend zijn in uw systeemvak dat zich op de menubalk in de rechter benedenhoek van het scherm bevindt). Vervolgens voert u de SLOW-PCfighter scan opnieuw uit.
Het kan ook zijn dat u een soort Malware op uw computer heeft die SLOW-PCfighter niet kan verwijderen. Wij raden u om uw computer te scannen en op te schonen met Malwarebytes software. Download de gratis versie hier.

U kunt SLOW-PCfighter hier downloaden en vervolgens installeren.

SLOW-PCfighter vindt en herstelt de fouten. Helaas kunnen sommige programma”s dezelfde ongeldige invoergegevens aanmaken die tijdens de eerste scan werden verwijderd en daarom kan SLOW-PCfighter deze weer op uw computer aantreffen. Er is geen reden om u hier zorgen over te maken omdat er maar een klein aantal fouten kunnen terugkomen nadat ze worden verwijderd door SLOW-PCfighter. Om zich te ontdoen van de fouten, dient u het programma te vinden die ze aanmaakt en dit programma vervolgens te verwijderen als het niet belangrijk is.

Ja dit kunt u. Open uw SLOW-PCfighter van “”Start”” -> “”Alle Programma”s”” -> “”Fighters”” -> “”SLOW-PCfighter”” -> “”SLOW-PCfighter””. Klik op “”Instellingen”” en vervolgens op “”Taakbeheer””, klik op de knop “”Beheren””. Kies een starttijd en hoe vaak uw wilt dat de scan word uitgevoerd.
SLOW-PCfighter zal worden opgestart op het tijdstip dat u heeft gekozen en zal vervolgens uw computer scannen.

Om uw register te herstellen dient u het volgende uit te voeren:
Ga naar uw SLOW-PCfighter programma
Klik op de “”Herstellen”” knop
Selecteer een herstelpunt en klik op “”Herstellen””.

U kunt beheren wat SLOW-PCfighter voor u scant. Dit kunt u beheren in uw SLOW-PCfighter menu. Klik op “”Zoek Fouten”” en kies welke registers of objecten u wilt overslaan.
Tijdens het scannen van uw computer kunt u zien welke sleutels en bestanden SLOW-PCfighter heeft gevonden en welke hij zal verwijderen. U kunt kiezen om specifieke Register Objecten te negeren. Klik op de “”+”” aan de linkerkant van iedere categorie en er zal een lijst van gevonden register items weergegeven worden. U kunt de Negeerlijst bekijken onder “”Instellingen”” -> “”Negeerlijst”” in uw SLOW-PCfighter menu, vanuit hier kunt u de objecten ook van de Negeerlijst verwijderen.

Het Register is opgeslagen in verschillende bestanden. De exacte naam en de locaties van deze bestanden hangen af van de versie van Windows die u gebruikt. Wel zijn ze allemaal op uw lokale computer opgeslagen.

U kunt het register wijzigen door gebruik te maken van Microsoft Registry Editor (regedit.exe of regedit32.exe). Als u het programma incorrect gebruikt, kunt u serieuze problemen veroorzaken en kan het zo zijn dat u Windows opnieuw dient te installeren. Microsoft kan niet garanderen dat de fouten die worden veroorzaakt door Registry Editor weer opgelost kunnen worden. U kunt Registry Editor alleen op eigen risico gebruiken.

Register fouten kunnen het opstarten van uw PC verstoren of vertragen. Wanneer u een programma opent, een nieuw programma installeert of een programma de-installeert, word een “signature” van dat programma in het register opgeslagen en dit zal zich blijven opstapelen.
Wanneer Windows zich aan het opstarten is, zal het door het register moeten gaan, en des te meer informatie hier in opgeslagen wordt, des te trager uw computer zal opstarten.
SLOW-PCfighter is een programma wat u veilig en makkelijk kunt gebruiken om ongebruikte “signatures” te detecteren en zo uw register te repareren als het aankomt op fouten. Dit voorkomt potentiele serieuze problemen en slechte prestaties van uw computer. Zonder het doorspitten van uw register kan het voorkomen dat uw computer niet meer normaal functioneert. Het kan zelfs zo zijn dat uw computer crashed of niet meer normaal op kan starten na een verloop van tijd.

Windows-register is een database, waarin instellingen en opties voor het besturingssysteem voor Microsoft Windows worden opgeslagen. Het bevat kritische en belangrijke informatie en instellingen voor hardware, software, gebruikers, en voorkeuren van de pc. Het gemiddelde register beheert en schrijft iedere dag honderden of duizenden deeltjes aan informatie.

U kunt de gratis versie van SLOW-PCfighter uitproberen. Deze zal 25 fouten geheel gratis herstellen. Nadat dit is gebeurd kunt u er voor kiezen om SLOW-PCfighter aan te schaffen en alle fouten in uw register te repareren, een reguliere scan uit te voeren en uw systeem schoon te houden, of u kunt er voor kiezen het programma weer te verwijderen.

Om SLOW-PCfighter te verwijderen, gaarne het volgende uitvoeren:
Ga naar: “”Start””-> “”Alle Programma’s”” -> “”Fighters”” -> SLOW-PCfighter- > “Verwijderen”.
Zodra u op verwijderen klikt, zal het de-installatie proces beginnen.

SLOW-PCfighter - Buying and Installation

Als u op de “”Nu herstellen”” knop klikt, zal er automatisch een backup bestand worden aangemaakt. Wanneer u later op de “”Nu herstellen””knop klikt, zal er een herstelpunt worden aangegeven.

Open uw SLOW-PCfighter menu van “”Start”” -> “”Alle Programma”s”” -> “”Fighters”” -> “”SLOW-PCfighter”” -> “”SLOW-PCfighter. Klik op “”Mijn Account”” links onderin het scherm van SLOW-PCfighter. U krijgt een popup waar u uw GebruikersID kunt vinden.

U kunt onze gratis proef scan hier downloaden.

SLOW-PCfighter zal uw computer scannen en al de fouten opsporen maar u kunt alleen 25 fouten gratis herstellen.

Om uw licentiecode terug te krijgen kunt u naar de volgende pagina gaan: http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/LANG_NL/Support_Default.asp
Vul het formulier in en wij zullen u de licentiecode per e-mail toesturen. Echter herkent SLOW-PCfighter uw computer normaal gesproken als een geregistreerde gebruiker wanneer u het eenmaal geregistreerd heeft.

U kunt de “”Update”” knop rechts bovenin uw SLOW-PCfighter vinden. Om SLOW-PCfighter te openen ga naar:
“”Start”” -> “”Alle Programma”s”” ->””Fighters”” -> “”SLOW-PCfighter”” -> “”SLOW-PCfighter””.

Onze licentieovereenkomst staat onze gebruikers toe om een licentie alleen op 1 computer te gebruiken.

Om uw SLOW-PCfighter te activeren dient u het volgende uit te voeren:
Open uw SLOW-PCfighter programma
Klik op de oranje knop ”Registreer Nu” linksbeneden
Voer uw licentiecode in – U kunt uw licentiecode op de factuur vinden.
Klik op ”Activeer Nu”

Om SLOW-PCfighter te kopen dient u het volgende uit te voeren:
Ga naar uw SLOW-PCfighter programma
Klik op ”Registreer Nu” linksbeneden
Klik op ”Online Kopen”

SLOW-PCfighter - General

U kunt SLOW-PCfighter hier downloaden en vervolgens installeren.

Om SLOW-PCfighter te verwijderen, gaarne het volgende uitvoeren:
Ga naar: “”Start””-> “”Alle Programma’s”” -> “”Fighters”” -> SLOW-PCfighter- > “Verwijderen”.
Zodra u op verwijderen klikt, zal het de-installatie proces beginnen.

U kunt de gratis versie van SLOW-PCfighter uitproberen. Deze zal 25 fouten geheel gratis herstellen. Nadat dit is gebeurd kunt u er voor kiezen om SLOW-PCfighter aan te schaffen en alle fouten in uw register te repareren, een reguliere scan uit te voeren en uw systeem schoon te houden, of u kunt er voor kiezen het programma weer te verwijderen.

Windows-register is een database, waarin instellingen en opties voor het besturingssysteem voor Microsoft Windows worden opgeslagen. Het bevat kritische en belangrijke informatie en instellingen voor hardware, software, gebruikers, en voorkeuren van de pc. Het gemiddelde register beheert en schrijft iedere dag honderden of duizenden deeltjes aan informatie.

Register fouten kunnen het opstarten van uw PC verstoren of vertragen. Wanneer u een programma opent, een nieuw programma installeert of een programma de-installeert, word een “signature” van dat programma in het register opgeslagen en dit zal zich blijven opstapelen.
Wanneer Windows zich aan het opstarten is, zal het door het register moeten gaan, en des te meer informatie hier in opgeslagen wordt, des te trager uw computer zal opstarten.
SLOW-PCfighter is een programma wat u veilig en makkelijk kunt gebruiken om ongebruikte “signatures” te detecteren en zo uw register te repareren als het aankomt op fouten. Dit voorkomt potentiele serieuze problemen en slechte prestaties van uw computer. Zonder het doorspitten van uw register kan het voorkomen dat uw computer niet meer normaal functioneert. Het kan zelfs zo zijn dat uw computer crashed of niet meer normaal op kan starten na een verloop van tijd.

U kunt het register wijzigen door gebruik te maken van Microsoft Registry Editor (regedit.exe of regedit32.exe). Als u het programma incorrect gebruikt, kunt u serieuze problemen veroorzaken en kan het zo zijn dat u Windows opnieuw dient te installeren. Microsoft kan niet garanderen dat de fouten die worden veroorzaakt door Registry Editor weer opgelost kunnen worden. U kunt Registry Editor alleen op eigen risico gebruiken.

Het Register is opgeslagen in verschillende bestanden. De exacte naam en de locaties van deze bestanden hangen af van de versie van Windows die u gebruikt. Wel zijn ze allemaal op uw lokale computer opgeslagen.

U kunt beheren wat SLOW-PCfighter voor u scant. Dit kunt u beheren in uw SLOW-PCfighter menu. Klik op “”Zoek Fouten”” en kies welke registers of objecten u wilt overslaan.
Tijdens het scannen van uw computer kunt u zien welke sleutels en bestanden SLOW-PCfighter heeft gevonden en welke hij zal verwijderen. U kunt kiezen om specifieke Register Objecten te negeren. Klik op de “”+”” aan de linkerkant van iedere categorie en er zal een lijst van gevonden register items weergegeven worden. U kunt de Negeerlijst bekijken onder “”Instellingen”” -> “”Negeerlijst”” in uw SLOW-PCfighter menu, vanuit hier kunt u de objecten ook van de Negeerlijst verwijderen.

Om uw register te herstellen dient u het volgende uit te voeren:
Ga naar uw SLOW-PCfighter programma
Klik op de “”Herstellen”” knop
Selecteer een herstelpunt en klik op “”Herstellen””.

Ja dit kunt u. Open uw SLOW-PCfighter van “”Start”” -> “”Alle Programma”s”” -> “”Fighters”” -> “”SLOW-PCfighter”” -> “”SLOW-PCfighter””. Klik op “”Instellingen”” en vervolgens op “”Taakbeheer””, klik op de knop “”Beheren””. Kies een starttijd en hoe vaak uw wilt dat de scan word uitgevoerd.
SLOW-PCfighter zal worden opgestart op het tijdstip dat u heeft gekozen en zal vervolgens uw computer scannen.

SLOW-PCfighter vindt en herstelt de fouten. Helaas kunnen sommige programma”s dezelfde ongeldige invoergegevens aanmaken die tijdens de eerste scan werden verwijderd en daarom kan SLOW-PCfighter deze weer op uw computer aantreffen. Er is geen reden om u hier zorgen over te maken omdat er maar een klein aantal fouten kunnen terugkomen nadat ze worden verwijderd door SLOW-PCfighter. Om zich te ontdoen van de fouten, dient u het programma te vinden die ze aanmaakt en dit programma vervolgens te verwijderen als het niet belangrijk is.

Dit gebeurd als u gebruikt maakt van de proefscan. SLOW-PCfighter kan dan honderden fouten vinden, alleen zal hij er maar 25 herstellen.

Dit kan komen omdat u een ander programma op uw computer heeft dat een bestand “vasthoudt” of een tijdelijk bestand heeft gecreëerd dat SLOW-PCfighter niet kan scannen of repareren.
Probeer tijdelijk uw anti-virus programma uit te schakelen en sluit alle actieve programma´s op uw computer (inclusief programma´s die geopend zijn in uw systeemvak dat zich op de menubalk in de rechter benedenhoek van het scherm bevindt). Vervolgens voert u de SLOW-PCfighter scan opnieuw uit.
Het kan ook zijn dat u een soort Malware op uw computer heeft die SLOW-PCfighter niet kan verwijderen. Wij raden u om uw computer te scannen en op te schonen met Malwarebytes software. Download de gratis versie hier.

Antwoord:
SLOW-PCfighter is een programma dat uw Windsowregister opschoont. Het register van een PC moet af en toe worden opgeschoond omdat het vol raakt met verschillende gegevensvermeldingen die in de loop der tijd worden verzameld zoals het installeren en deïnstalleren van programma’s en veel andere gedragingen. Als u eenmaal SLOW-PCfighter heeft uitgevoerd, zal het het register van uw PC opschonen, de prestaties van uw computer verbeteren en ernaar streven het opstartproces van uw computer te versnellen.

FULL-DISKfighter is een tool om uw Harde Schijf optimaliseren die ongewenste en onnodige bestanden van uw Harde Schijf verwijdert. FULL-DISKfighter organiseert en defragmenteert de rest van de bestanden zodanig dat wanneer uw computer bestanden benadert, dit sneller en makkelijker gaat. Bovendien, u kunt gemakkelijk een overzicht verkrijgen van Dubbele of Grote bestanden, hetgeen u in staat stelt uw bestanden, zoals foto’s in mappen te ordenen. Denkt u erom dat u geen bestanden verwijdert als u niet weet wat zij zijn, want als zij eenmaal zijn verwijdert zij zij weg, dus zorg ervoor dat u altijd een Back-up heeft. De Snelle scanfunctie in FULL-DISKfighter zal geen bestanden verwijderen die belangrijk zijn voor uw systeem.

Wees u ervan bewust dat SLOW-PCfighter en FULL-DISKfighter niet hetzelfde doen en dat het ene programma het andere niet vervangt, maar afhankelijk van uw probleem kunt u één van beiden of beiden nodig hebben.