Waarom zou ik SLOW-PCfighter moeten gebruiken?

Register fouten kunnen het opstarten van uw PC verstoren of vertragen. Wanneer u een programma opent, een nieuw programma installeert of een programma de-installeert, word een "signature" van dat programma in het register opgeslagen en dit zal zich blijven opstapelen.
Wanneer Windows zich aan het opstarten is, zal het door het register moeten gaan, en des te meer informatie hier in opgeslagen wordt, des te trager uw computer zal opstarten.
SLOW-PCfighter is een programma wat u veilig en makkelijk kunt gebruiken om ongebruikte "signatures" te detecteren en zo uw register te repareren als het aankomt op fouten. Dit voorkomt potentiele serieuze problemen en slechte prestaties van uw computer. Zonder het doorspitten van uw register kan het voorkomen dat uw computer niet meer normaal functioneert. Het kan zelfs zo zijn dat uw computer crashed of niet meer normaal op kan starten na een verloop van tijd.