Vraag:
Wat is het vercshil tussen SLOW-PCfighter and FULL-DISKfighter?

Antwoord:
SLOW-PCfighter is een programma dat uw Windsowregister opschoont. Het register van een PC moet af en toe worden opgeschoond omdat het vol raakt met verschillende gegevensvermeldingen die in de loop der tijd worden verzameld zoals het installeren en deïnstalleren van programma’s en veel andere gedragingen. Als u eenmaal SLOW-PCfighter heeft uitgevoerd, zal het het register van uw PC opschonen, de prestaties van uw computer verbeteren en ernaar streven het opstartproces van uw computer te versnellen.

FULL-DISKfighter is een tool om uw Harde Schijf optimaliseren die ongewenste en onnodige bestanden van uw Harde Schijf verwijdert. FULL-DISKfighter organiseert en defragmenteert de rest van de bestanden zodanig dat wanneer uw computer bestanden benadert, dit sneller en makkelijker gaat. Bovendien, u kunt gemakkelijk een overzicht verkrijgen van Dubbele of Grote bestanden, hetgeen u in staat stelt uw bestanden, zoals foto’s in mappen te ordenen. Denkt u erom dat u geen bestanden verwijdert als u niet weet wat zij zijn, want als zij eenmaal zijn verwijdert zij zij weg, dus zorg ervoor dat u altijd een Back-up heeft. De Snelle scanfunctie in FULL-DISKfighter zal geen bestanden verwijderen die belangrijk zijn voor uw systeem.

Wees u ervan bewust dat SLOW-PCfighter en FULL-DISKfighter niet hetzelfde doen en dat het ene programma het andere niet vervangt, maar afhankelijk van uw probleem kunt u één van beiden of beiden nodig hebben.