Kan ik de scan van specifieke registers en objecten overslaan?

U kunt beheren wat SLOW-PCfighter voor u scant. Dit kunt u beheren in uw SLOW-PCfighter menu. Klik op ""Zoek Fouten"" en kies welke registers of objecten u wilt overslaan.
Tijdens het scannen van uw computer kunt u zien welke sleutels en bestanden SLOW-PCfighter heeft gevonden en welke hij zal verwijderen. U kunt kiezen om specifieke Register Objecten te negeren. Klik op de ""+"" aan de linkerkant van iedere categorie en er zal een lijst van gevonden register items weergegeven worden. U kunt de Negeerlijst bekijken onder ""Instellingen"" -> ""Negeerlijst"" in uw SLOW-PCfighter menu, vanuit hier kunt u de objecten ook van de Negeerlijst verwijderen.