SLOW-PCfighter kan niet scannen of repareren

Dit kan komen omdat u een ander programma op uw computer heeft dat een bestand "vasthoudt" of een tijdelijk bestand heeft gecreëerd dat SLOW-PCfighter niet kan scannen of repareren.
Probeer tijdelijk uw anti-virus programma uit te schakelen en sluit alle actieve programma´s op uw computer (inclusief programma´s die geopend zijn in uw systeemvak dat zich op de menubalk in de rechter benedenhoek van het scherm bevindt). Vervolgens voert u de SLOW-PCfighter scan opnieuw uit.
Het kan ook zijn dat u een soort Malware op uw computer heeft die SLOW-PCfighter niet kan verwijderen. Wij raden u om uw computer te scannen en op te schonen met Malwarebytes software. Download de gratis versie hier.