Is het mogelijk om Windows-register handmatig te wijzigen?

U kunt het register wijzigen door gebruik te maken van Microsoft Registry Editor (regedit.exe of regedit32.exe). Als u het programma incorrect gebruikt, kunt u serieuze problemen veroorzaken en kan het zo zijn dat u Windows opnieuw dient te installeren. Microsoft kan niet garanderen dat de fouten die worden veroorzaakt door Registry Editor weer opgelost kunnen worden. U kunt Registry Editor alleen op eigen risico gebruiken.