Kan ik een scan plannen?

Ja dit kunt u. Open uw SLOW-PCfighter van ""Start"" -> ""Alle Programma"s"" -> ""Fighters"" -> ""SLOW-PCfighter"" -> ""SLOW-PCfighter"". Klik op ""Instellingen"" en vervolgens op ""Taakbeheer"", klik op de knop ""Beheren"". Kies een starttijd en hoe vaak uw wilt dat de scan word uitgevoerd.
SLOW-PCfighter zal worden opgestart op het tijdstip dat u heeft gekozen en zal vervolgens uw computer scannen.