SLOW-PCfighter

1. Åbn SLOW-PCfighter gennem “Start -> Alle programmer -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter”.
2. Klik på “Bruger ID” i nederste højre hjørne af SLOW-PCfighter.
Du vil herefter kunne se dit Bruger ID i den informationsboks der fremkommer.

Når du klikker på “Gendan” knappen, bliver en sikkerhedskopi af filen automatisk oprettet. Så når du klikker på “Gendan” , vil den også vise et punkt for gem.

SLOW-PCfighter finder og løser fejl. Nogle programmer genskaber desværre de samme ugyldige poster, som blev fjernet i den første scanning og SLOW-PCfighter vil derfor finde dem igen i dit system.
Der er ingen grund til at være bekymret, da det kun er et lille antal fejl som kommer frem igen, efter at være blevet fjernet af SLOW-PCfighter. For at komme af med de fejl, er du nødt til at finde det program som genskaber dem.

For at købe SLOW-PCfighter skal du gøre følgende: Gå til SLOW-PCfighter klienten og klik på “Tilmeld nu” nederst i venstre hjørne, derefter klik på “Køb fuld version nu”.

Vores licensaftale giver vores brugere retten til at bruge en produktnøgle pr. maskine

Du kan klikke på “Opdater” linket i øverste højre hjørne på din SLOW-PCfighter menu og din SLOW-PCfighter vil tjekke for opdateringer.
For at undersøge dette, skal du starte din SLOW-PCfighter op. Start -> Alle programmer -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter.

For at få din produktnøgle, gå venligst til http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_DA/support_default.aspog udfyld skemaet og vi vil derefter sende dig din produktnøgle via e-mail.
Du skal dog være opmærksom at SLOW-PCfighter normalt vil genkende din computer som en registreret bruger, hvis du har registreret det én gang tidligere.

Du kan downloade vores gratis prøveversion her
SLOW-PCfighter vil scanne din computer og finde alle fejl, og du kan ordne 25 af dem helt gratis.

SLOW-PCfighter er et program som renser din Windows Registry og kan organisere din Start-Up Manager.
En PCérs Registry har brug for at blive renset engang imellem da den med tiden bliver stoppet med information som er utilsvarende og unødvendig og derved gøre PCéren langsom ved opstart eller daglig brug.
Dette sker f.eks ved installation eller afinstallation af programmer eller blot ved dagligdags drift.
Når din PCér er renset med SLOW-PCfighter så vil den normalt bliver hurtigere ved opstart og til hverdag.
FULL-DISKfighter er en Harddisk optimiseringsprogram som renser ud i Junk filer og unødvendige filer på din computer. FULL-DISKfighter kan herefter organiserer til tilbageværende filer så din computer hurtigere og nemmere kan finde og hente dem.
Derudover kan du let få et overblik over Duplikerede og store filer på din harddisk hvor du så selv kan rydde op blandt dem ved f.eks at bedre organisere dine billeder eller andre filer.
Vær dog opmærksom på aldrig at slette filer hvis du ikke ved hvad de bruges til eller hvilken funktion de har, da hvis de først er slettet, så er der ingen mulighed for at få dem tilbage. Tag derfor altid back-up af dine filer.
Vær opmærksom på at FULL-DISKfighter og SLOW-PCfighter IKKE gør de samme ting for at optimere din computer og det ene program erstatter ikke det andet, men udfra din problemstilling med din computer har du måske behov for et af programmerne eller dem begge.

Det kan være, at du har et andet program kørende på din computer, som “holder” på en fil på computeren eller har lavet en midlertidig fil, som SLOW-PCfighter ikke kan scanne eller reparere.
Prøv at deaktivere dit antivirus program og luk alle igangværende programmer og scan igen med SLOW-PCfighter. Du skal muligvis også stoppe programmer, som du har i dit system tray (nederst højre hjørne på skærmen).Det kan også være, at du har Malware på din computer, som ikke er muligt for SLOW-PCfighter at fjerne. Vi anbefaler at du prøver at scanne og rense din computer med Malwarebytes – download den gratis version her.

Dette sker, når du kører en demo scanning. SLOW-PCfighter konstaterer hundredvis af fejl, men reparerer kun 25 af dem gratis.

Download og installer SLOW-PCfighter her

Ja du kan. Åben din SLOW-PCfighter fra Start -> Alle programmer -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter. Klik på “Indstillinger” og “Manage Schedule”, klik på “Opdater”-knappen. Vælg starttidspunktet og hvor ofte du vil køre en scanning.
SLOW-PCfighter vil starte på det tidspunkt, du vælger og køre en scanning på computeren.

For at gemme din registreringsdatabase, skal du gøre følgende: Gå til din SLOW-PCfighter Klient og klik på “Gendan” knappen. Vælg et det punkt du ønsker at gendanne og klik på “Genopret” knappen.

Du kan styre, hvad du vil have SLOW-PCfighter til at scanne. Find det i SLOW-PCfighter menuen, Klik på “Fejlsøg PC” og vælg hvilke filer du ønsker at springe over.
Under “Værktøj” menuen kan du fjerne markeringen af de programmer, du ikke vil have scannet under opstart.
Under en scanning af din computer, vil du kunne se, hvilke nøgler og filer SLOW-PCfighter har fundet og ønsker at slette. Du kan vælge at ignorere specifikke databasefiler. Klik på “+” tegnet til venstre for hver kategori og en liste over fundne databasefiler vises. Du kan se ignoreringsliste under “Indstillinger -> Ignorér liste” i din SLOW-PCfighter menu, herfra kan du også slå ignorér knappen fra.

Registreringsdatabasen er lagret i flere filer. De nøjagtige navne og placeringer af disse filer afhænger af den Windows version du bruger. Alt gemmes på din egen computer.

Du kan redigere databasen ved hjælp af Microsoft’s Registreringseditor (Regedit.exe eller Regedt32.exe). Hvis du bruger Registreringseditor forkert, kan der opstå alvorlige problemer, og du kan være nødt til at geninstallere Windows igen. Microsoft kan ikke garantere, at fejl forårsaget af forkert brug af Registreringseditor, kan løses igen. Brug Registreringseditor på egen risiko.

Database fejl kan forhindre, at dit system kører optimalt eller starter korrekt op. Når du åbner et program, installerer et nyt program eller afinstallerer et program, vil dette gemmes i databasen, og det hober sig op. Windows starter som regel via harddisken, og jo mere information der er, jo langsommere bliver computeren. SLOW-PCfighter er et værktøj, som du kan bruge sikkert og nemt til at slette ubrugte signaturer (nøgler). Programmet kan opdage fejl, reparere dem i dit registry og potentielt forebygge alvorlige problemer, som påvirker ydeevnen på din computer. Uden regelmæssige scanninger og reparation af din PC vil din computer ikke fungere optimalt. Faktisk kan det ende med at din computer vil gå ned og få svært at starte op igen.

Windows-registreringsdatabasen er en database, der gemmer indstillinger for operativsystemet til Microsoft Windows. Den indeholder kritiske og vigtige oplysninger og indstillingerne for hardware, software, brugere, og præferencer på pc’en. Den gennemsnitlige database har hundredvis eller tusindvis af stykker oplysninger som den sender og modtager hver dag.

Du kan prøve en gratis scanning med SLOW-PCfighter og få rettet 25 fejl helt uden omkostninger. Bagefter kan du vælge at købe SLOW-PCfighter og få rettet alle fejl på din PC og jævnligt scanne den og efterfølgende rense din PC for fejl. Du kan også afinstallere programmet, såfremt du ønsker det.

For at afinstallere programmet, gør følgende:
Gå til Start>Indstillinger>Kontrolpanel>Tilføj/fjern programmer
Find SLOW-PCfighter på listen, vælg den og klik på “fjern” knappen

SLOW-PCfighter - Buying and Installation

Når du klikker på “Gendan” knappen, bliver en sikkerhedskopi af filen automatisk oprettet. Så når du klikker på “Gendan” , vil den også vise et punkt for gem.

1. Åbn SLOW-PCfighter gennem “Start -> Alle programmer -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter”.
2. Klik på “Bruger ID” i nederste højre hjørne af SLOW-PCfighter.
Du vil herefter kunne se dit Bruger ID i den informationsboks der fremkommer.

Du kan downloade vores gratis prøveversion her
SLOW-PCfighter vil scanne din computer og finde alle fejl, og du kan ordne 25 af dem helt gratis.

For at få din produktnøgle, gå venligst til http://www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/Lang_DA/support_default.aspog udfyld skemaet og vi vil derefter sende dig din produktnøgle via e-mail.
Du skal dog være opmærksom at SLOW-PCfighter normalt vil genkende din computer som en registreret bruger, hvis du har registreret det én gang tidligere.

Du kan klikke på “Opdater” linket i øverste højre hjørne på din SLOW-PCfighter menu og din SLOW-PCfighter vil tjekke for opdateringer.
For at undersøge dette, skal du starte din SLOW-PCfighter op. Start -> Alle programmer -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter.

Vores licensaftale giver vores brugere retten til at bruge en produktnøgle pr. maskine

For at købe SLOW-PCfighter skal du gøre følgende: Gå til SLOW-PCfighter klienten og klik på “Tilmeld nu” nederst i venstre hjørne, derefter klik på “Køb fuld version nu”.

SLOW-PCfighter - General

Download og installer SLOW-PCfighter her

For at afinstallere programmet, gør følgende:
Gå til Start>Indstillinger>Kontrolpanel>Tilføj/fjern programmer
Find SLOW-PCfighter på listen, vælg den og klik på “fjern” knappen

Du kan prøve en gratis scanning med SLOW-PCfighter og få rettet 25 fejl helt uden omkostninger. Bagefter kan du vælge at købe SLOW-PCfighter og få rettet alle fejl på din PC og jævnligt scanne den og efterfølgende rense din PC for fejl. Du kan også afinstallere programmet, såfremt du ønsker det.

Windows-registreringsdatabasen er en database, der gemmer indstillinger for operativsystemet til Microsoft Windows. Den indeholder kritiske og vigtige oplysninger og indstillingerne for hardware, software, brugere, og præferencer på pc’en. Den gennemsnitlige database har hundredvis eller tusindvis af stykker oplysninger som den sender og modtager hver dag.

Database fejl kan forhindre, at dit system kører optimalt eller starter korrekt op. Når du åbner et program, installerer et nyt program eller afinstallerer et program, vil dette gemmes i databasen, og det hober sig op. Windows starter som regel via harddisken, og jo mere information der er, jo langsommere bliver computeren. SLOW-PCfighter er et værktøj, som du kan bruge sikkert og nemt til at slette ubrugte signaturer (nøgler). Programmet kan opdage fejl, reparere dem i dit registry og potentielt forebygge alvorlige problemer, som påvirker ydeevnen på din computer. Uden regelmæssige scanninger og reparation af din PC vil din computer ikke fungere optimalt. Faktisk kan det ende med at din computer vil gå ned og få svært at starte op igen.

Du kan redigere databasen ved hjælp af Microsoft’s Registreringseditor (Regedit.exe eller Regedt32.exe). Hvis du bruger Registreringseditor forkert, kan der opstå alvorlige problemer, og du kan være nødt til at geninstallere Windows igen. Microsoft kan ikke garantere, at fejl forårsaget af forkert brug af Registreringseditor, kan løses igen. Brug Registreringseditor på egen risiko.

Registreringsdatabasen er lagret i flere filer. De nøjagtige navne og placeringer af disse filer afhænger af den Windows version du bruger. Alt gemmes på din egen computer.

Du kan styre, hvad du vil have SLOW-PCfighter til at scanne. Find det i SLOW-PCfighter menuen, Klik på “Fejlsøg PC” og vælg hvilke filer du ønsker at springe over.
Under “Værktøj” menuen kan du fjerne markeringen af de programmer, du ikke vil have scannet under opstart.
Under en scanning af din computer, vil du kunne se, hvilke nøgler og filer SLOW-PCfighter har fundet og ønsker at slette. Du kan vælge at ignorere specifikke databasefiler. Klik på “+” tegnet til venstre for hver kategori og en liste over fundne databasefiler vises. Du kan se ignoreringsliste under “Indstillinger -> Ignorér liste” i din SLOW-PCfighter menu, herfra kan du også slå ignorér knappen fra.

For at gemme din registreringsdatabase, skal du gøre følgende: Gå til din SLOW-PCfighter Klient og klik på “Gendan” knappen. Vælg et det punkt du ønsker at gendanne og klik på “Genopret” knappen.

Ja du kan. Åben din SLOW-PCfighter fra Start -> Alle programmer -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter. Klik på “Indstillinger” og “Manage Schedule”, klik på “Opdater”-knappen. Vælg starttidspunktet og hvor ofte du vil køre en scanning.
SLOW-PCfighter vil starte på det tidspunkt, du vælger og køre en scanning på computeren.

SLOW-PCfighter finder og løser fejl. Nogle programmer genskaber desværre de samme ugyldige poster, som blev fjernet i den første scanning og SLOW-PCfighter vil derfor finde dem igen i dit system.
Der er ingen grund til at være bekymret, da det kun er et lille antal fejl som kommer frem igen, efter at være blevet fjernet af SLOW-PCfighter. For at komme af med de fejl, er du nødt til at finde det program som genskaber dem.

Dette sker, når du kører en demo scanning. SLOW-PCfighter konstaterer hundredvis af fejl, men reparerer kun 25 af dem gratis.

Det kan være, at du har et andet program kørende på din computer, som “holder” på en fil på computeren eller har lavet en midlertidig fil, som SLOW-PCfighter ikke kan scanne eller reparere.
Prøv at deaktivere dit antivirus program og luk alle igangværende programmer og scan igen med SLOW-PCfighter. Du skal muligvis også stoppe programmer, som du har i dit system tray (nederst højre hjørne på skærmen).Det kan også være, at du har Malware på din computer, som ikke er muligt for SLOW-PCfighter at fjerne. Vi anbefaler at du prøver at scanne og rense din computer med Malwarebytes – download den gratis version her.

SLOW-PCfighter er et program som renser din Windows Registry og kan organisere din Start-Up Manager.
En PCérs Registry har brug for at blive renset engang imellem da den med tiden bliver stoppet med information som er utilsvarende og unødvendig og derved gøre PCéren langsom ved opstart eller daglig brug.
Dette sker f.eks ved installation eller afinstallation af programmer eller blot ved dagligdags drift.
Når din PCér er renset med SLOW-PCfighter så vil den normalt bliver hurtigere ved opstart og til hverdag.
FULL-DISKfighter er en Harddisk optimiseringsprogram som renser ud i Junk filer og unødvendige filer på din computer. FULL-DISKfighter kan herefter organiserer til tilbageværende filer så din computer hurtigere og nemmere kan finde og hente dem.
Derudover kan du let få et overblik over Duplikerede og store filer på din harddisk hvor du så selv kan rydde op blandt dem ved f.eks at bedre organisere dine billeder eller andre filer.
Vær dog opmærksom på aldrig at slette filer hvis du ikke ved hvad de bruges til eller hvilken funktion de har, da hvis de først er slettet, så er der ingen mulighed for at få dem tilbage. Tag derfor altid back-up af dine filer.
Vær opmærksom på at FULL-DISKfighter og SLOW-PCfighter IKKE gør de samme ting for at optimere din computer og det ene program erstatter ikke det andet, men udfra din problemstilling med din computer har du måske behov for et af programmerne eller dem begge.