VIRUSfighter

Måske ønsker du at stoppe Real-time scanneren, når du udfører system vedligeholdelses opgaver. når du stopper real-time scanneren vil den ikke starte igen i den nuværende session medmindre du gør det manuelt. Efter genstart af computere vil real-time scanneren automatisk blive aktiveret igen.
Du kan stoppe / starte real-time scanneren ved at højreklikke på VIRUSfighter-ikonet i proceslinjen og vælg “deaktiver real-tima scanningen, her kan du samtidig aktivere den igen.
Du kan også deaktivere denne fra din menu i VIRUSfighter, fra Start -> Programmer -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter -> Indstillinger -> Sikkerhed Indstillinger -> Deaktiver real-time scanner

Åbn VIRUSfighter fra “Start -> Alle programmer -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter”. Kig i nederste højre hjørne af VIRUSfighter og klik på “User ID”. Du vil få en popup, hvor du kan se dit UserID.

SPYWAREfighter kun scanner for virus, hvis VIRUSfighter er installeret. Hvis VIRUSfighter er installeret, så anbefaler vi kunderne IKKE at have en anden installeret antivirus. Men hvis du KUN bruger SPYWAREfighter, så ja, kan du installere et andet antivirus-software (og anbefales kraftigt at gøre det.)

VIRUSfighter scanner kun efter spyware (som en mulighed), når SPYWAREfighter er installeret, som en del af vores “suite” præsentation af den installerede SPAMfighter software, så du skal bruge begge produkter til at beskytte dig mod virus og spyware.

Af stabilitetsgrunde er SPYWAREfighter og VIRUSfighter integreret, når det installeres sammen, så opdatere man det ene vil begge programmer blive opdateret.

Dette er et kendt problem: Genstarte VIRUSfighter og vælg “Scan” fra brugergrænsefladen, og scannings oplysninger vil blive vist. Funktionaliteten forringes ikke, men brugergrænseflade spørgsmålet vil blive fastsat i den næste version af produkter.

Af stabilitetsgrunde er SPYWAREfighter og VIRUSfighter integreret når de installeres sammen. Så når du afinstallere det ene, vil det andet stoppe, men når afinstallationen er færdig vil scanningen fortsætte.

Det betyder, at der er en opdatering til din VIRUSfighter. Vi anbefaler, at du klikker på det for at opdatere VIRUSfighter til den nyeste version.

Du er nødt til at downloade det fra vores hjemmeside og installere den.
For at aktivere VIRUSfighter, skal du gøre følgende:
Gå til Start -> Programmer -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter
Klik på konto -> Forny VIRUSfighter.
Indtast produktnøglen vist på din faktura, og klik på “Tilføj produktnøgle”-knappen.
Efter dette skal du prøve at opdatere VIRUSfighter for, at være sikker på at du har de nyeste opdateringer.

Gå til Start -> Programmer -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter.
Klik på Indstillinger -> Avanceret real-time-indstillinger
Hvis du ønsker at tilføje udvidelser kan du gøre det ved at klikke på det grønne “plus” og skriver i forlængelse

For at opdatere din VIRUSfighter, skal du gøre følgende:Gå til Start -> Programmer -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighterKlik derefter på Indstillinger -> Software opdateringer -> Opdater nuEller du kan vælger at højreklikke på VIRUSfighter ikonet i proceslinjen og vælg “Tjek for seneste opdateringer”.

Sådan installere du VIRUSfighter- Download VIRUSfighter her– Gem den på din f.eks. computer- Når det er udført skal du blot dobbeltklikke på .exe filen og følge installationsvejledningen.

VIRUSfighter er gratis i 30 dage. Efter de 30 dages prøvetid kan du vælge om du vil købe VIRUSfighter PRO eller afinstallere. Hvis du forsætter med at bruge VIRUSfighter uden at købe en licens, vil du ikke længere få opdateringer og derfor vil du ikke være optimalt beskyttet.

Du har højst sandsynligt installeret VIRUSfighter oven i et allerede eksisterende anti-virus program, hvilket ikke blev fjernet før installationen af VIRUSfighter. Du bliver nød til at genstarte din computer i fejl sikret tilstand. Når du kommer ind i Windows Fejl sikret tilstand skal du afinstallere dit gamle anti-virus program fra Tilføj/Fjern programmer i Kontrol Panelet og genstarte computeren i normal tilstand.Du kan finde en vejledning til at komme ind i fejlsikret tilstand her:
http://spywareinfo.dk/#/htm/fejlsikret_tilstand.htm

For at framelde dig e-mails afsendt fra VIRUSfighter, skal du benytte nedenstående link: Community_Unsubscribe.asp

Forskellige antivirusprodukter vil sandsynligvis ‘skændes’, da de ofte vil scanne de samme filer på det samme tidspunkt. Dette giver ressourcekonflikter og vil måske få din PC til udvise uforudset og uønsket opførsel. Du bør derfor afinstallere andre antivirusprogrammer inden installationen af VIRUSfighter. Sådan gør du:
Gå til: Start Menuen > Kontrol Panel > Tilføj/fjern programmer. Vælg dit antivirus program og klik på “Fjern”.

For at afinstallere VIRUSfighter skal du gøre følgende:
* Klik Start -> Indstillinger -> Kontrol Panel -> Tilføj/Fjern Programmer.
* Find VIRUSfighter og klik på Fjern/Modificer.

VIRUSfighter - General

For at opdatere din VIRUSfighter, skal du gøre følgende:Gå til Start -> Programmer -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighterKlik derefter på Indstillinger -> Software opdateringer -> Opdater nuEller du kan vælger at højreklikke på VIRUSfighter ikonet i proceslinjen og vælg “Tjek for seneste opdateringer”.

Gå til Start -> Programmer -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter.
Klik på Indstillinger -> Avanceret real-time-indstillinger
Hvis du ønsker at tilføje udvidelser kan du gøre det ved at klikke på det grønne “plus” og skriver i forlængelse

Måske ønsker du at stoppe Real-time scanneren, når du udfører system vedligeholdelses opgaver. når du stopper real-time scanneren vil den ikke starte igen i den nuværende session medmindre du gør det manuelt. Efter genstart af computere vil real-time scanneren automatisk blive aktiveret igen.
Du kan stoppe / starte real-time scanneren ved at højreklikke på VIRUSfighter-ikonet i proceslinjen og vælg “deaktiver real-tima scanningen, her kan du samtidig aktivere den igen.
Du kan også deaktivere denne fra din menu i VIRUSfighter, fra Start -> Programmer -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter -> Indstillinger -> Sikkerhed Indstillinger -> Deaktiver real-time scanner

Du er nødt til at downloade det fra vores hjemmeside og installere den.
For at aktivere VIRUSfighter, skal du gøre følgende:
Gå til Start -> Programmer -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter
Klik på konto -> Forny VIRUSfighter.
Indtast produktnøglen vist på din faktura, og klik på “Tilføj produktnøgle”-knappen.
Efter dette skal du prøve at opdatere VIRUSfighter for, at være sikker på at du har de nyeste opdateringer.

Det betyder, at der er en opdatering til din VIRUSfighter. Vi anbefaler, at du klikker på det for at opdatere VIRUSfighter til den nyeste version.

Af stabilitetsgrunde er SPYWAREfighter og VIRUSfighter integreret når de installeres sammen. Så når du afinstallere det ene, vil det andet stoppe, men når afinstallationen er færdig vil scanningen fortsætte.

Dette er et kendt problem: Genstarte VIRUSfighter og vælg “Scan” fra brugergrænsefladen, og scannings oplysninger vil blive vist. Funktionaliteten forringes ikke, men brugergrænseflade spørgsmålet vil blive fastsat i den næste version af produkter.

Af stabilitetsgrunde er SPYWAREfighter og VIRUSfighter integreret, når det installeres sammen, så opdatere man det ene vil begge programmer blive opdateret.

VIRUSfighter scanner kun efter spyware (som en mulighed), når SPYWAREfighter er installeret, som en del af vores “suite” præsentation af den installerede SPAMfighter software, så du skal bruge begge produkter til at beskytte dig mod virus og spyware.

SPYWAREfighter kun scanner for virus, hvis VIRUSfighter er installeret. Hvis VIRUSfighter er installeret, så anbefaler vi kunderne IKKE at have en anden installeret antivirus. Men hvis du KUN bruger SPYWAREfighter, så ja, kan du installere et andet antivirus-software (og anbefales kraftigt at gøre det.)

Åbn VIRUSfighter fra “Start -> Alle programmer -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter”. Kig i nederste højre hjørne af VIRUSfighter og klik på “User ID”. Du vil få en popup, hvor du kan se dit UserID.

For at framelde dig e-mails afsendt fra VIRUSfighter, skal du benytte nedenstående link: Community_Unsubscribe.asp

Du har højst sandsynligt installeret VIRUSfighter oven i et allerede eksisterende anti-virus program, hvilket ikke blev fjernet før installationen af VIRUSfighter. Du bliver nød til at genstarte din computer i fejl sikret tilstand. Når du kommer ind i Windows Fejl sikret tilstand skal du afinstallere dit gamle anti-virus program fra Tilføj/Fjern programmer i Kontrol Panelet og genstarte computeren i normal tilstand.Du kan finde en vejledning til at komme ind i fejlsikret tilstand her:
http://spywareinfo.dk/#/htm/fejlsikret_tilstand.htm

VIRUSfighter er gratis i 30 dage. Efter de 30 dages prøvetid kan du vælge om du vil købe VIRUSfighter PRO eller afinstallere. Hvis du forsætter med at bruge VIRUSfighter uden at købe en licens, vil du ikke længere få opdateringer og derfor vil du ikke være optimalt beskyttet.

VIRUSfighter - Installation

Sådan installere du VIRUSfighter- Download VIRUSfighter her– Gem den på din f.eks. computer- Når det er udført skal du blot dobbeltklikke på .exe filen og følge installationsvejledningen.

For at afinstallere VIRUSfighter skal du gøre følgende:
* Klik Start -> Indstillinger -> Kontrol Panel -> Tilføj/Fjern Programmer.
* Find VIRUSfighter og klik på Fjern/Modificer.

Forskellige antivirusprodukter vil sandsynligvis ‘skændes’, da de ofte vil scanne de samme filer på det samme tidspunkt. Dette giver ressourcekonflikter og vil måske få din PC til udvise uforudset og uønsket opførsel. Du bør derfor afinstallere andre antivirusprogrammer inden installationen af VIRUSfighter. Sådan gør du:
Gå til: Start Menuen > Kontrol Panel > Tilføj/fjern programmer. Vælg dit antivirus program og klik på “Fjern”.