SLOW-PCfighter vil hverken scanne eller reparere

Det kan være, at du har et andet program kørende på din computer, som "holder" på en fil på computeren eller har lavet en midlertidig fil, som SLOW-PCfighter ikke kan scanne eller reparere.
Prøv at deaktivere dit antivirus program og luk alle igangværende programmer og scan igen med SLOW-PCfighter. Du skal muligvis også stoppe programmer, som du har i dit system tray (nederst højre hjørne på skærmen).Det kan også være, at du har Malware på din computer, som ikke er muligt for SLOW-PCfighter at fjerne. Vi anbefaler at du prøver at scanne og rense din computer med Malwarebytes – download den gratis version her.