Er det muligt at ændre Windows databasen manuelt?

Du kan redigere databasen ved hjælp af Microsoft’s Registreringseditor (Regedit.exe eller Regedt32.exe). Hvis du bruger Registreringseditor forkert, kan der opstå alvorlige problemer, og du kan være nødt til at geninstallere Windows igen. Microsoft kan ikke garantere, at fejl forårsaget af forkert brug af Registreringseditor, kan løses igen. Brug Registreringseditor på egen risiko.