Hvad er forskellen mellem SLOW-PCfighter og FULL-DISKfighter

SLOW-PCfighter er et program som renser din Windows Registry og kan organisere din Start-Up Manager.
En PCérs Registry har brug for at blive renset engang imellem da den med tiden bliver stoppet med information som er utilsvarende og unødvendig og derved gøre PCéren langsom ved opstart eller daglig brug.
Dette sker f.eks ved installation eller afinstallation af programmer eller blot ved dagligdags drift.
Når din PCér er renset med SLOW-PCfighter så vil den normalt bliver hurtigere ved opstart og til hverdag.
FULL-DISKfighter er en Harddisk optimiseringsprogram som renser ud i Junk filer og unødvendige filer på din computer. FULL-DISKfighter kan herefter organiserer til tilbageværende filer så din computer hurtigere og nemmere kan finde og hente dem.
Derudover kan du let få et overblik over Duplikerede og store filer på din harddisk hvor du så selv kan rydde op blandt dem ved f.eks at bedre organisere dine billeder eller andre filer.
Vær dog opmærksom på aldrig at slette filer hvis du ikke ved hvad de bruges til eller hvilken funktion de har, da hvis de først er slettet, så er der ingen mulighed for at få dem tilbage. Tag derfor altid back-up af dine filer.
Vær opmærksom på at FULL-DISKfighter og SLOW-PCfighter IKKE gør de samme ting for at optimere din computer og det ene program erstatter ikke det andet, men udfra din problemstilling med din computer har du måske behov for et af programmerne eller dem begge.