Hvorfor skal jeg bruge SLOW-PCfighter?

Database fejl kan forhindre, at dit system kører optimalt eller starter korrekt op. Når du åbner et program, installerer et nyt program eller afinstallerer et program, vil dette gemmes i databasen, og det hober sig op. Windows starter som regel via harddisken, og jo mere information der er, jo langsommere bliver computeren. SLOW-PCfighter er et værktøj, som du kan bruge sikkert og nemt til at slette ubrugte signaturer (nøgler). Programmet kan opdage fejl, reparere dem i dit registry og potentielt forebygge alvorlige problemer, som påvirker ydeevnen på din computer. Uden regelmæssige scanninger og reparation af din PC vil din computer ikke fungere optimalt. Faktisk kan det ende med at din computer vil gå ned og få svært at starte op igen.