skip to Main Content

Kan jeg planlægge en scanning?

Ja du kan. Åben din SLOW-PCfighter fra Start -> Alle programmer -> Fighters -> SLOW-PCfighter -> SLOW-PCfighter. Klik på "Indstillinger" og "Manage Schedule", klik på "Opdater"-knappen. Vælg starttidspunktet og hvor ofte du vil køre en scanning.
SLOW-PCfighter vil starte på det tidspunkt, du vælger og køre en scanning på computeren.

Comment on this FAQ

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top