Kan jeg springe scanning over af specifikke databaser og filer?

Du kan styre, hvad du vil have SLOW-PCfighter til at scanne. Find det i SLOW-PCfighter menuen, Klik på "Fejlsøg PC" og vælg hvilke filer du ønsker at springe over.
Under "Værktøj" menuen kan du fjerne markeringen af de programmer, du ikke vil have scannet under opstart.
Under en scanning af din computer, vil du kunne se, hvilke nøgler og filer SLOW-PCfighter har fundet og ønsker at slette. Du kan vælge at ignorere specifikke databasefiler. Klik på "+" tegnet til venstre for hver kategori og en liste over fundne databasefiler vises. Du kan se ignoreringsliste under "Indstillinger -> Ignorér liste" i din SLOW-PCfighter menu, herfra kan du også slå ignorér knappen fra.