skip to Main Content

Når VIRUSfighter scanner for spyware, hvorfor skal jeg så bruge SPYWAREfighter? (og omvendt)

VIRUSfighter scanner kun efter spyware (som en mulighed), når SPYWAREfighter er installeret, som en del af vores "suite" præsentation af den installerede SPAMfighter software, så du skal bruge begge produkter til at beskytte dig mod virus og spyware.

Comment on this FAQ

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top