Hvis scanningen fortsætter i VIRUSfighter efter SPYWAREfighter er afinstalleret, hvorfor kan jeg ikke se det kører?

Dette er et kendt problem: Genstarte VIRUSfighter og vælg "Scan" fra brugergrænsefladen, og scannings oplysninger vil blive vist. Funktionaliteten forringes ikke, men brugergrænseflade spørgsmålet vil blive fastsat i den næste version af produkter.