Hvordan får jeg mit VIRUSfighter tilbage efter en geninstallation?

Du er nødt til at downloade det fra vores hjemmeside og installere den.
For at aktivere VIRUSfighter, skal du gøre følgende:
Gå til Start -> Programmer -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter
Klik på konto -> Forny VIRUSfighter.
Indtast produktnøglen vist på din faktura, og klik på "Tilføj produktnøgle"-knappen.
Efter dette skal du prøve at opdatere VIRUSfighter for, at være sikker på at du har de nyeste opdateringer.