Hvordan deaktiverer jeg VIRUSfighter?

Måske ønsker du at stoppe Real-time scanneren, når du udfører system vedligeholdelses opgaver. når du stopper real-time scanneren vil den ikke starte igen i den nuværende session medmindre du gør det manuelt. Efter genstart af computere vil real-time scanneren automatisk blive aktiveret igen.
Du kan stoppe / starte real-time scanneren ved at højreklikke på VIRUSfighter-ikonet i proceslinjen og vælg "deaktiver real-tima scanningen, her kan du samtidig aktivere den igen.
Du kan også deaktivere denne fra din menu i VIRUSfighter, fra Start -> Programmer -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter -> Indstillinger -> Sikkerhed Indstillinger -> Deaktiver real-time scanner