Kan jeg bruge SPYWAREfighter som scanner for virus sammen med et andet antivirusprogram end VIRUSfighter?

SPYWAREfighter kun scanner for virus, hvis VIRUSfighter er installeret. Hvis VIRUSfighter er installeret, så anbefaler vi kunderne IKKE at have en anden installeret antivirus. Men hvis du KUN bruger SPYWAREfighter, så ja, kan du installere et andet antivirus-software (og anbefales kraftigt at gøre det.)