skip to Main Content

Både VIRUSfighter og SPYWAREfighter viser, at der findes en opdatering, men når jeg opdatere én af dem, behøver den anden ikke længere at blive opdateret, hvorfor er dette?

Af stabilitetsgrunde er SPYWAREfighter og VIRUSfighter integreret, når det installeres sammen, så opdatere man det ene vil begge programmer blive opdateret.

Comment on this FAQ

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top