DRIVERfighter

For å kjøpe DRIVERfighter, vennligst gjør følgende:
1. Åpne DRIVERfighter ved å lokalisere programmet via Start – Alle Programmer – Fighters –
DRIVERfighter – DRIVERfighter.
2. Velg “Konto” på venstre side i menyen.
3. Klikk på den grønne knappen “Kjøp en fullstendig utgave”
4. Du vil bli overført til vår webside hvor du kan kjøpe en gyldig nøkkel.
5. Påse at du legger til din nye produktnøkkel til programmet.

Din lisensnøkkel kan brukes på en PC.

Gamle drivere kan forårsake dårlig ytelse og ganske enkelt krasje. Noen av de gamle driverne representerer også en risk for sikkerheten. Mange ganger krasjer PCen på grunn av utgåtte eller konflikt med driverne. Gamle drivere kan lede til systemfeil,krasjer og gi dårlig ytelse. Gamle og defekte drivere kan resultere i “blue screen” krasjer og andre ytelsesproblemer som igjen kan resultere at din maskinvare ikke vil jobbe skikkelig, treg websurfing, treg oppstarting, stadig krasjinger og dårlig computer ytelse.
Maskingvareleverandører oppdaterer jevnlig sine drivere, i mange tilfeller for å korrigere konflikter, stabilitet, og ytelsesproblemer. DRIVERfighter vil skanne din computer, finne dine gamle drivere og opprette en liste hvor du kan se de nye driverne som er tilgjengelig. Du kan velge vilke drivere du ønsker at DRIVERfighter skal laste ned og installere på din PC.

Du kan prøve en gratis skanning for oppdatering av drivere med DRIVERfighter. Etterpå kan du velg å kjøpe DRIVERfighter og få alle dine drivere oppdatert og bruke programmet regelmessig. Last ned en gratis skanning her: http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter

Mere enn 100.000 drivere fra Epson, Nidia, Intel, Dink, Lenovo, Asus, Brothr, Okidata, Konica, HP, Torshiba, Acer og mange andre støttes.

Nei, Windows Update oppdaterer kun din Windows installasjon og oppdaterer ikke viktige drivere for ditt motherboard, Bluetooth drivere, drivere for videokortet eller drivere for Ethernet.

Hvis du ser denne feilen i DRIVERfighter når du forsøker å oppdatere dine drivere: Kan ikke opprette system restore markering, feilkode: 2147754754.
Vennligst gå til Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Services
Aktiver servicen kalt “Microsoft Software Shadow Copy Protection Service”.
Hvis den er slått av, sett den tilbake til “Manuell”. Påse deretter at System Restore er aktivert
på din computer:

Slik går du frem for å aktivere system restore på din computer:
For Windows 7:
1. Gå til Start
2. Klikk på “Kontrollpanel”
3. Klikk 娔System og Sikkerhet”
4. Klikk på “System”
5. Velg “Systembeskyttelse”
6. Velg din System Drive (trolig drive C: (System))
7. Klikk på “Konfigurer”
8. Velg “Gjenopprett system innstillinger og tidligere utgaver av filene”
9. Klikk “OK”

Hvis du ser denne feilkoden i feilmeldingen:
Feilkode: 2147754754, da må du følge DENNE VEILEDNINGEN

Dette er hvordan du aktiverer din System restore:
For Windows 7:
1. Gå tl Start
2. Klikk på “Kontrollpael”
3. Klikk på “System og Sikkerhet”
4. Klikk “System”
5. Velg “System beskyttelse”
6. Velg din systemdrive (trolig C:(System))
7. Klikk “Konfigurer”
8. Velg “Gjenopprett systeminstillingene og tidligere utgaver av filene”
9. Klikk “OK”
Ditt System Restore er nå aktivisert.

1. Åpne DIVERfighter ved å lokalisere programmet via Start – Alle programmer – Fighters –
DRIVERfighter – DRIVERfighter.
2. Velg “Konto” på venstre side i menyen.
3. Tast inn din produktnøkkel.
4. Klikk på knappen “Legg til produktnøkkel”. Din nøkkel vil nå bli aktivisert.

Å finne bare +10 oppdaterte driver kan bli veldig kjedelig og du vil alltid ha risken med at du finner drivere som faktisk ikke er den nyeste utgaven.

Hvis du opplever at innstillingene for skjermen har blitt tilbakestilt etter at driverne er oppdatert, må du sette disse innstillingene igjen ved å gå til skjerminnstillingene i Widows.
Mest sansynlig skjedde dette fordi Windows ikke var i stand tl å lagre innstillingene under oppdatering av driverne og derfor ble de tilbakestilt.

Vi anbefaler på det sterkese at du lukker alle programmer før oppdatering av dine drivere og at du ikke bruker computeren mens oppdateringen pågår, da dette kan forårsake feil på programmene og maskinvaren.

DRIVERfighter - General

For å kjøpe DRIVERfighter, vennligst gjør følgende:
1. Åpne DRIVERfighter ved å lokalisere programmet via Start – Alle Programmer – Fighters –
DRIVERfighter – DRIVERfighter.
2. Velg “Konto” på venstre side i menyen.
3. Klikk på den grønne knappen “Kjøp en fullstendig utgave”
4. Du vil bli overført til vår webside hvor du kan kjøpe en gyldig nøkkel.
5. Påse at du legger til din nye produktnøkkel til programmet.

Din lisensnøkkel kan brukes på en PC.

Gamle drivere kan forårsake dårlig ytelse og ganske enkelt krasje. Noen av de gamle driverne representerer også en risk for sikkerheten. Mange ganger krasjer PCen på grunn av utgåtte eller konflikt med driverne. Gamle drivere kan lede til systemfeil,krasjer og gi dårlig ytelse. Gamle og defekte drivere kan resultere i “blue screen” krasjer og andre ytelsesproblemer som igjen kan resultere at din maskinvare ikke vil jobbe skikkelig, treg websurfing, treg oppstarting, stadig krasjinger og dårlig computer ytelse.
Maskingvareleverandører oppdaterer jevnlig sine drivere, i mange tilfeller for å korrigere konflikter, stabilitet, og ytelsesproblemer. DRIVERfighter vil skanne din computer, finne dine gamle drivere og opprette en liste hvor du kan se de nye driverne som er tilgjengelig. Du kan velge vilke drivere du ønsker at DRIVERfighter skal laste ned og installere på din PC.

Du kan prøve en gratis skanning for oppdatering av drivere med DRIVERfighter. Etterpå kan du velg å kjøpe DRIVERfighter og få alle dine drivere oppdatert og bruke programmet regelmessig. Last ned en gratis skanning her: http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter

Mere enn 100.000 drivere fra Epson, Nidia, Intel, Dink, Lenovo, Asus, Brothr, Okidata, Konica, HP, Torshiba, Acer og mange andre støttes.

Nei, Windows Update oppdaterer kun din Windows installasjon og oppdaterer ikke viktige drivere for ditt motherboard, Bluetooth drivere, drivere for videokortet eller drivere for Ethernet.

Hvis du ser denne feilen i DRIVERfighter når du forsøker å oppdatere dine drivere: Kan ikke opprette system restore markering, feilkode: 2147754754.
Vennligst gå til Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Services
Aktiver servicen kalt “Microsoft Software Shadow Copy Protection Service”.
Hvis den er slått av, sett den tilbake til “Manuell”. Påse deretter at System Restore er aktivert
på din computer:

Slik går du frem for å aktivere system restore på din computer:
For Windows 7:
1. Gå til Start
2. Klikk på “Kontrollpanel”
3. Klikk 娔System og Sikkerhet”
4. Klikk på “System”
5. Velg “Systembeskyttelse”
6. Velg din System Drive (trolig drive C: (System))
7. Klikk på “Konfigurer”
8. Velg “Gjenopprett system innstillinger og tidligere utgaver av filene”
9. Klikk “OK”

Hvis du ser denne feilkoden i feilmeldingen:
Feilkode: 2147754754, da må du følge DENNE VEILEDNINGEN

Dette er hvordan du aktiverer din System restore:
For Windows 7:
1. Gå tl Start
2. Klikk på “Kontrollpael”
3. Klikk på “System og Sikkerhet”
4. Klikk “System”
5. Velg “System beskyttelse”
6. Velg din systemdrive (trolig C:(System))
7. Klikk “Konfigurer”
8. Velg “Gjenopprett systeminstillingene og tidligere utgaver av filene”
9. Klikk “OK”
Ditt System Restore er nå aktivisert.

1. Åpne DIVERfighter ved å lokalisere programmet via Start – Alle programmer – Fighters –
DRIVERfighter – DRIVERfighter.
2. Velg “Konto” på venstre side i menyen.
3. Tast inn din produktnøkkel.
4. Klikk på knappen “Legg til produktnøkkel”. Din nøkkel vil nå bli aktivisert.

Å finne bare +10 oppdaterte driver kan bli veldig kjedelig og du vil alltid ha risken med at du finner drivere som faktisk ikke er den nyeste utgaven.

Hvis du opplever at innstillingene for skjermen har blitt tilbakestilt etter at driverne er oppdatert, må du sette disse innstillingene igjen ved å gå til skjerminnstillingene i Widows.
Mest sansynlig skjedde dette fordi Windows ikke var i stand tl å lagre innstillingene under oppdatering av driverne og derfor ble de tilbakestilt.

Vi anbefaler på det sterkese at du lukker alle programmer før oppdatering av dine drivere og at du ikke bruker computeren mens oppdateringen pågår, da dette kan forårsake feil på programmene og maskinvaren.