Innstillingene på min skjerm er feil etter oppdatering av driverne.

Hvis du opplever at innstillingene for skjermen har blitt tilbakestilt etter at driverne er oppdatert, må du sette disse innstillingene igjen ved å gå til skjerminnstillingene i Widows.
Mest sansynlig skjedde dette fordi Windows ikke var i stand tl å lagre innstillingene under oppdatering av driverne og derfor ble de tilbakestilt.