Kan ikke opprette System Restor feilmarkering

Hvis du ser denne feilen i DRIVERfighter når du forsøker å oppdatere dine drivere: Kan ikke opprette system restore markering, feilkode: 2147754754.
Vennligst gå til Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Services
Aktiver servicen kalt “Microsoft Software Shadow Copy Protection Service”.
Hvis den er slått av, sett den tilbake til “Manuell”. Påse deretter at System Restore er aktivert
på din computer:

Slik går du frem for å aktivere system restore på din computer:
For Windows 7:
1. Gå til Start
2. Klikk på “Kontrollpanel”
3. Klikk 娔System og Sikkerhet”
4. Klikk på “System”
5. Velg “Systembeskyttelse”
6. Velg din System Drive (trolig drive C: (System))
7. Klikk på “Konfigurer”
8. Velg “Gjenopprett system innstillinger og tidligere utgaver av filene”
9. Klikk “OK”