VIRUSfighter

Mitä todennäköisimmin olet asentanut VIRUSfighterin jonkun muun virustorjuntaohjelman lisäksi joka oli jo tietokoneellasi. Poista kyseinen virustorjuntaohjelma tietokoneeltasi.

Tämä on meille tuttu ongelma: käynnistä VIRUSfighter uudelleen ja valiste “Skannaus” VIRUSfighter ikkunan vasemmassa laidassa ja näet skannaustulokset. Toiminnossa itsessään ei ole mitään vialla mutta käyttäjäprofiilissa on tämä ongelma jota parhaillaan korjataan.

VIRUSfighter on ilmainen 30 päivän kokeilujakson ajan. Kokeilujakson (30 päivää) jälkeen, voit halutessasi ostaa VIRUSfighter PROn tai poistaa tuotteen tietokoneeltasi. Mikäli jatkat VIRUSfighterin käyttöä ostamatta lisenssiä et enää saa ladattua viimeisimpiä päivityksiä joten ohjelma ei suojaa sinua viimeisimpiä uhkia vastaan.

Vakauden takaamiseksi SPYWAREfighter and VIRUSfighter on integratoitu, joten kun toinen ohjelmista päivittyy tapahtuu sama toisellekin.

Päivittääksesi VIRUSfighter:
Klikkaa Käynnistä -> Kaikki ohjelmat -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter. Klikkaa Yleiskatsaus -> Päivitä ja skannaa nyt. Vaihtoehtoisesti klikkaa hiiren oikealla kuvakelaatikossa VIRUSfighter kuvakkeen yllä ja valitse Tarkista uusimmat päivitykset.

VIRUSfighterissa on valintana haittaohjelmien skannaus joka toimii vain jos SPYWAREfighter ion asennettuna samalle tietokoneelle. Ohjelmat ovat osa kokonaisvaltaista “ohjelmistopakettia” jota SPAMfighter tarjoaa, joten tarvitsen molempia suojataksesi itsesi haittaohjelmilta ja viruksilta.

Klikkaa Käynnitä -> Kaikki ohjelmat -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter.
Klikkaa Asetukset -> Skannausasetukset Kehittyneet reaaliaikaiset asetukset kohdassa voit lisätä/poistaa eri tiedostotyyppejä.

SPYWAREfighter skannaa viruksia vain jos VIRUSfighter ion asennettu. Jos VIRUSfighteron asennettu, niin vahvasti suosittelemme että sinulla ei ole muita viruksentorjuntaohjelmia asennettuna. Jos käytät ainoastaan SPYWAREfighteria, sitten kyllä, voitte asentaa virusksentorjuntaohjelman (ja se on erittäin suositeltavaa).

Poistaaksesi VIRUSfighterin:
* Klikkaa Käynnistä -> Ohjauspaneeli -> Lisää/Poista Ohjelmia.
* Etsi VIRUSfighter listalta ja klikkaa Muokkaa/Poista ja seuraa poisto-ohjeita.

Saatat haluta ottaa reaaliaikaisen skannauksen pois käytöstä kun suoritat yleisiä järjestelmän huolto-toimenpiteitä. Pysäytyksen jälkeen skanneri on manuaalisesti uudelleen käynnistettävä. Tietokoneen uudelleenkäynniotyksen jälkeen skanneri kytkeytyy taas päälle. Voit poistaa/aktivoida reaaliaikaisen skannauksen klikkaamalla kuvakelaatikossa VIRUSfighterikonin päällä hiiren oikealla näppäimenllä ja valitsemalla poista reaaliaikainen skannaus. Samalla tavalla voit taas aktivoida sen.
Vaihtoehtoisesti voit avata VIRUSfighterin Käynnitsä -> Kaikki ohjelmat -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter -> Asetukset -> Suojausasetukset -> Poista reaaliaikainen skanneri.

Sinun tulisi poistaa tai poistaa käytöstä ylimääräiset viruksentorjuntaohjelmistot ennen VIRUSfighterin asentamista. Kahden viruksentorjuntaohjelmiston samanaikainen käyttö aiheuttaa hankaluuksia. Käynnitä > Ohjauspaneeli > Lisää/oista ohjelmia. Valitse tarpeeton viruksentorjuntaohjelmisto ja Poista se.

Lataa tuote sivustoiltamme ja asenna se. Aktivoidaksesi tuotteen tee näin:
Klikkaa Käynnistä -> Kaikki ohjelmat -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter
Klikkaa Tili -> Lisää tuoteavain.Kirjaa avain kenttään ja klikkaa Lisää Tuoteavain painiketta

Poistaaksesi yhteystietosi VIRUSfighter postituslistalta klikkaa täältä.

Tämä tarkoittaa, että VIRUSfighterille on saatavilla uusi päivitys ja suosittelemme, että klikkaat ikonia ja päivitätte VIRUSfighterin.

Aktivoidaksesi tuoteavaimen:
Klikkaa Käynnistä -> Kaikki ohjelmat -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter
Klikkaa Tili -> Lisää Tuoteavain.
Kirjaa tuoteavain kenttään ja klikkaa Lisää Tuoteavain painiketta.
Tämän jälkeen skannaa ha päivitä VIRUSfighter varmistaaksesi, että sinulla on viimeisimmät päivitykset.

Vakauden saavuttamiseksi SPYWAREfighter ja VIRUSfighter ovat integroitu ja kun ne on asennettu yhdessä toista poistettaessa toinen pysähtyy taatakseen onnistuneen ohjelman poiston. Poistettuasi ohjelman VIRUSfighter voi jatkaa skannausta.

Asentaaksesi VIRUSfighterin:
* Lataa VIRUSfighter täältä
* Tallenna se esim. työpöydälle
* Tuplaklikkaa tallennettua .exe tiedostoa, ja seuraa asennusohjeita.

VIRUSfighter - General

Klikkaa Käynnitä -> Kaikki ohjelmat -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter.
Klikkaa Asetukset -> Skannausasetukset Kehittyneet reaaliaikaiset asetukset kohdassa voit lisätä/poistaa eri tiedostotyyppejä.

SPYWAREfighter skannaa viruksia vain jos VIRUSfighter ion asennettu. Jos VIRUSfighteron asennettu, niin vahvasti suosittelemme että sinulla ei ole muita viruksentorjuntaohjelmia asennettuna. Jos käytät ainoastaan SPYWAREfighteria, sitten kyllä, voitte asentaa virusksentorjuntaohjelman (ja se on erittäin suositeltavaa).

Saatat haluta ottaa reaaliaikaisen skannauksen pois käytöstä kun suoritat yleisiä järjestelmän huolto-toimenpiteitä. Pysäytyksen jälkeen skanneri on manuaalisesti uudelleen käynnistettävä. Tietokoneen uudelleenkäynniotyksen jälkeen skanneri kytkeytyy taas päälle. Voit poistaa/aktivoida reaaliaikaisen skannauksen klikkaamalla kuvakelaatikossa VIRUSfighterikonin päällä hiiren oikealla näppäimenllä ja valitsemalla poista reaaliaikainen skannaus. Samalla tavalla voit taas aktivoida sen.
Vaihtoehtoisesti voit avata VIRUSfighterin Käynnitsä -> Kaikki ohjelmat -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter -> Asetukset -> Suojausasetukset -> Poista reaaliaikainen skanneri.

Lataa tuote sivustoiltamme ja asenna se. Aktivoidaksesi tuotteen tee näin:
Klikkaa Käynnistä -> Kaikki ohjelmat -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter
Klikkaa Tili -> Lisää tuoteavain.Kirjaa avain kenttään ja klikkaa Lisää Tuoteavain painiketta

Poistaaksesi yhteystietosi VIRUSfighter postituslistalta klikkaa täältä.

Tämä tarkoittaa, että VIRUSfighterille on saatavilla uusi päivitys ja suosittelemme, että klikkaat ikonia ja päivitätte VIRUSfighterin.

Aktivoidaksesi tuoteavaimen:
Klikkaa Käynnistä -> Kaikki ohjelmat -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter
Klikkaa Tili -> Lisää Tuoteavain.
Kirjaa tuoteavain kenttään ja klikkaa Lisää Tuoteavain painiketta.
Tämän jälkeen skannaa ha päivitä VIRUSfighter varmistaaksesi, että sinulla on viimeisimmät päivitykset.

Vakauden saavuttamiseksi SPYWAREfighter ja VIRUSfighter ovat integroitu ja kun ne on asennettu yhdessä toista poistettaessa toinen pysähtyy taatakseen onnistuneen ohjelman poiston. Poistettuasi ohjelman VIRUSfighter voi jatkaa skannausta.

Mitä todennäköisimmin olet asentanut VIRUSfighterin jonkun muun virustorjuntaohjelman lisäksi joka oli jo tietokoneellasi. Poista kyseinen virustorjuntaohjelma tietokoneeltasi.

Tämä on meille tuttu ongelma: käynnistä VIRUSfighter uudelleen ja valiste “Skannaus” VIRUSfighter ikkunan vasemmassa laidassa ja näet skannaustulokset. Toiminnossa itsessään ei ole mitään vialla mutta käyttäjäprofiilissa on tämä ongelma jota parhaillaan korjataan.

VIRUSfighter on ilmainen 30 päivän kokeilujakson ajan. Kokeilujakson (30 päivää) jälkeen, voit halutessasi ostaa VIRUSfighter PROn tai poistaa tuotteen tietokoneeltasi. Mikäli jatkat VIRUSfighterin käyttöä ostamatta lisenssiä et enää saa ladattua viimeisimpiä päivityksiä joten ohjelma ei suojaa sinua viimeisimpiä uhkia vastaan.

Vakauden takaamiseksi SPYWAREfighter and VIRUSfighter on integratoitu, joten kun toinen ohjelmista päivittyy tapahtuu sama toisellekin.

Päivittääksesi VIRUSfighter:
Klikkaa Käynnistä -> Kaikki ohjelmat -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter. Klikkaa Yleiskatsaus -> Päivitä ja skannaa nyt. Vaihtoehtoisesti klikkaa hiiren oikealla kuvakelaatikossa VIRUSfighter kuvakkeen yllä ja valitse Tarkista uusimmat päivitykset.

VIRUSfighterissa on valintana haittaohjelmien skannaus joka toimii vain jos SPYWAREfighter ion asennettuna samalle tietokoneelle. Ohjelmat ovat osa kokonaisvaltaista “ohjelmistopakettia” jota SPAMfighter tarjoaa, joten tarvitsen molempia suojataksesi itsesi haittaohjelmilta ja viruksilta.

VIRUSfighter - Installation

Poistaaksesi VIRUSfighterin:
* Klikkaa Käynnistä -> Ohjauspaneeli -> Lisää/Poista Ohjelmia.
* Etsi VIRUSfighter listalta ja klikkaa Muokkaa/Poista ja seuraa poisto-ohjeita.

Sinun tulisi poistaa tai poistaa käytöstä ylimääräiset viruksentorjuntaohjelmistot ennen VIRUSfighterin asentamista. Kahden viruksentorjuntaohjelmiston samanaikainen käyttö aiheuttaa hankaluuksia. Käynnitä > Ohjauspaneeli > Lisää/oista ohjelmia. Valitse tarpeeton viruksentorjuntaohjelmisto ja Poista se.

Asentaaksesi VIRUSfighterin:
* Lataa VIRUSfighter täältä
* Tallenna se esim. työpöydälle
* Tuplaklikkaa tallennettua .exe tiedostoa, ja seuraa asennusohjeita.