FULL-DISKfighter

Kyllä. Kokeiluversio on ladattavissa täältä ja se antaa ilmaiseksi puhdistuksen 25:lle tiedostolle.

Avaa ohjelma ja klikkaa “Asetukset” vasemmassa valikossa, sitten valitse “Tilin asetukset” ja syötä avaimesi ja napsauta “Lisää Tuoteavain”. Nyt voit käyttää ohjelmaa täysin.

Sinun tulisi aina varmistaa, että et poista kaikkia tiedostoja, joita tarvitset. FULL-DISKfighter auttaa sinua löytämään tiedostoja ja antaa sinulle helpon yleiskatsauksen ja voit sitten päättää, mitä tiedostoja et tarvitse ja puhdistaa niitä.

Ajan kanssa kiintolevystäsi tulee sekainen ja hajanainen. Se on vähän kuin sotkuinen sukkalaatikko, jossa mikään ei ole paikallaan. Levynjärjestäjä järjestää uudelleen laatikon kuin sanoaksemme ja yhdistää pirstoutuneet tiedostot, jotta tietokonettasi voidaan käyttää tehokkaammin.

FULL-DISKfighter on kovalevyn optimoijatyökalu, joka puhdistaa turhat tiedostot ja tarpeettomat tiedostot kovalevyltäsi. FULL-DISKfighter organisoi ja eheyttää loput tiedostoista, joten kun tietokoneesi käyttää tiedostoja, se on nopeampaa ja helpompaa. Lisäksi saat yleiskatsauksen kaksois- ja suurista kappaleista, jotka mahdollistavat sinun kykenevän organisoimaan tiedostojasi, kuten kuvia kansioissa. Muista kuitenkin, ettet poista tiedostoja, joista et tiedä, mitä ne ovat, koska kerran poistettuna ne ovat menetetyt, joten pidä aina varmuuskopioita. Pikaskannaus-ominaisuus FULL-DISKfighterissa ei poista tiedostoja, jotka ovat tärkeitä systeemillesi.
SLOW-PCfighter on ohjelma, joka puhdistaaWindowsin rekisterisi ja käynnistysohjelman. PC:n rekisterin tulee olla puhdistettu silloin tällöin, koska se saa erilaisia ylimääräisiä merkintöjä, kuten asennus- ja asennuksen poisto-ohjelmia ja monia muita käyttäytymismalleja. Kun olet suorittanut SLOW-PCfighterin, se puhdistaa tietokoneesi rekisterin ja parantaa tietokoneen suorituskykyä ja käynnistysprosessista on tarkoitus tulla nopeampi. Huomaa, että FULL-DISKfighter ja SLOW PC-fighter eivät tee samoin ja toinen ohjelmista ei korvaa toista, vaan perustuu kysymykseen siitä, joko tarvitset yhden tai molemmat.

Kun FULL-DISKfighter tutkii järjestelmästäsi tarpeettomia tiedostoja, saattaa esiintyä tiedostoja, jotka voitaisiin poistaa, mutta kun todellinen puhdistus tapahtuu, joitakin tiedostoja on lukittu järjestelmään.
Tätä on mahdotonta tarkistaa ennen kuin ohjelma todella alkaa yrittää poistaa niitä.
Syynä tiedostojen lukkiutumiseen voisi olla se, että sinulla on ohjelma auki, joka ei ehkä käytä tilapäistä tiedostoa, mutta tämä on kuitenkin tilapäisesti lukinnut sen.
Älä huolestu, jos sinulla on muutama tiedosto jäljellä, joita et voi poistaa, se on hyvin vähän kuitenkin.
On hyvä ajatus sulkea kaikki ohjelmat ennen skannausta.

FULL-DISKfighter tulee auttamaan sinua kaikkien kaksoiskappaleiden löytymisessä, joita saattaa löytyä tietokoneeltasi. Useimmissa tietokoneissa saattaa olla kaksoiskappaleita, jotka voivat olla kuvia tai asiakirjoja, jotka on tallennettu eri kansioihin, mutta ovat samoja tiedostoja. Kaksoiskappaleiden kartoituksen avulla voit nähdä, minne tiedostot sijoitetaan ja voit poistaa valitsemasi kaksoiskappaleet. Klikkaamalla linkkiä “Polku” alapuolelta, avaat paikan, jonne tiedostot sijoitetaan. Jokatapauksessa on kuitenkin syytä olla tarkkana, mitä poistat, koska kerran poistettuna se on menetetty, eikä ole mitään keinoa luoda sitä uudelleen. Joten ole varma, mitä poistat, äläkä poista sähköpostitiedostojasi. Pidä aina VARMISTUS !

FULL-DISKfighter - General

Kyllä. Kokeiluversio on ladattavissa täältä ja se antaa ilmaiseksi puhdistuksen 25:lle tiedostolle.

Avaa ohjelma ja klikkaa “Asetukset” vasemmassa valikossa, sitten valitse “Tilin asetukset” ja syötä avaimesi ja napsauta “Lisää Tuoteavain”. Nyt voit käyttää ohjelmaa täysin.

Sinun tulisi aina varmistaa, että et poista kaikkia tiedostoja, joita tarvitset. FULL-DISKfighter auttaa sinua löytämään tiedostoja ja antaa sinulle helpon yleiskatsauksen ja voit sitten päättää, mitä tiedostoja et tarvitse ja puhdistaa niitä.

Ajan kanssa kiintolevystäsi tulee sekainen ja hajanainen. Se on vähän kuin sotkuinen sukkalaatikko, jossa mikään ei ole paikallaan. Levynjärjestäjä järjestää uudelleen laatikon kuin sanoaksemme ja yhdistää pirstoutuneet tiedostot, jotta tietokonettasi voidaan käyttää tehokkaammin.

FULL-DISKfighter on kovalevyn optimoijatyökalu, joka puhdistaa turhat tiedostot ja tarpeettomat tiedostot kovalevyltäsi. FULL-DISKfighter organisoi ja eheyttää loput tiedostoista, joten kun tietokoneesi käyttää tiedostoja, se on nopeampaa ja helpompaa. Lisäksi saat yleiskatsauksen kaksois- ja suurista kappaleista, jotka mahdollistavat sinun kykenevän organisoimaan tiedostojasi, kuten kuvia kansioissa. Muista kuitenkin, ettet poista tiedostoja, joista et tiedä, mitä ne ovat, koska kerran poistettuna ne ovat menetetyt, joten pidä aina varmuuskopioita. Pikaskannaus-ominaisuus FULL-DISKfighterissa ei poista tiedostoja, jotka ovat tärkeitä systeemillesi.
SLOW-PCfighter on ohjelma, joka puhdistaaWindowsin rekisterisi ja käynnistysohjelman. PC:n rekisterin tulee olla puhdistettu silloin tällöin, koska se saa erilaisia ylimääräisiä merkintöjä, kuten asennus- ja asennuksen poisto-ohjelmia ja monia muita käyttäytymismalleja. Kun olet suorittanut SLOW-PCfighterin, se puhdistaa tietokoneesi rekisterin ja parantaa tietokoneen suorituskykyä ja käynnistysprosessista on tarkoitus tulla nopeampi. Huomaa, että FULL-DISKfighter ja SLOW PC-fighter eivät tee samoin ja toinen ohjelmista ei korvaa toista, vaan perustuu kysymykseen siitä, joko tarvitset yhden tai molemmat.

Kun FULL-DISKfighter tutkii järjestelmästäsi tarpeettomia tiedostoja, saattaa esiintyä tiedostoja, jotka voitaisiin poistaa, mutta kun todellinen puhdistus tapahtuu, joitakin tiedostoja on lukittu järjestelmään.
Tätä on mahdotonta tarkistaa ennen kuin ohjelma todella alkaa yrittää poistaa niitä.
Syynä tiedostojen lukkiutumiseen voisi olla se, että sinulla on ohjelma auki, joka ei ehkä käytä tilapäistä tiedostoa, mutta tämä on kuitenkin tilapäisesti lukinnut sen.
Älä huolestu, jos sinulla on muutama tiedosto jäljellä, joita et voi poistaa, se on hyvin vähän kuitenkin.
On hyvä ajatus sulkea kaikki ohjelmat ennen skannausta.

FULL-DISKfighter tulee auttamaan sinua kaikkien kaksoiskappaleiden löytymisessä, joita saattaa löytyä tietokoneeltasi. Useimmissa tietokoneissa saattaa olla kaksoiskappaleita, jotka voivat olla kuvia tai asiakirjoja, jotka on tallennettu eri kansioihin, mutta ovat samoja tiedostoja. Kaksoiskappaleiden kartoituksen avulla voit nähdä, minne tiedostot sijoitetaan ja voit poistaa valitsemasi kaksoiskappaleet. Klikkaamalla linkkiä “Polku” alapuolelta, avaat paikan, jonne tiedostot sijoitetaan. Jokatapauksessa on kuitenkin syytä olla tarkkana, mitä poistat, koska kerran poistettuna se on menetetty, eikä ole mitään keinoa luoda sitä uudelleen. Joten ole varma, mitä poistat, äläkä poista sähköpostitiedostojasi. Pidä aina VARMISTUS !