SPYWAREfighter

Tee näin:•Klikkaa Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Fighters > SPYWAREfighter > SPYWAREfighter
•Klikkaa Tili > Tilin asetukset
•Kirjaa uusi sähköpostiosoitteesi tyhjään kenttään ja klikkaa “Muuta”
Sähköpostiosoitteesi on nyt muutettu.

Ei, SPYWAREfighter ei suojaa sinua viruksilta. SPYWAREfighter suojaa sinulta haittaohjelmilta kuten vakoiluohjelmilta, troijalaisilta ym. Lisäksi tarvitset viruksentorjuntaohjelman suojaamaan sinua viruksilta. Voimme suositella omaa VIRUSfighteriamme, sillä se tukee erinomaisesti PC:si suojauksessa muita ohjelmia.
Voit kokeilla VIRUSfighteria 30 päivän ajan ilmaiseksi. Uusin versio on saatavilla nettisivuiltamme.

Poistaaksesi yhteystietosi SPYWAREfighter postituslistalta klikkaa täältä
Muista, että jos jatkat ohjelman käyttöä lisäämme sen jälleen postituslistalle.

SPYWAREfighter - General

Tee näin:•Klikkaa Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Fighters > SPYWAREfighter > SPYWAREfighter
•Klikkaa Tili > Tilin asetukset
•Kirjaa uusi sähköpostiosoitteesi tyhjään kenttään ja klikkaa “Muuta”
Sähköpostiosoitteesi on nyt muutettu.

Ei, SPYWAREfighter ei suojaa sinua viruksilta. SPYWAREfighter suojaa sinulta haittaohjelmilta kuten vakoiluohjelmilta, troijalaisilta ym. Lisäksi tarvitset viruksentorjuntaohjelman suojaamaan sinua viruksilta. Voimme suositella omaa VIRUSfighteriamme, sillä se tukee erinomaisesti PC:si suojauksessa muita ohjelmia.
Voit kokeilla VIRUSfighteria 30 päivän ajan ilmaiseksi. Uusin versio on saatavilla nettisivuiltamme.

Poistaaksesi yhteystietosi SPYWAREfighter postituslistalta klikkaa täältä
Muista, että jos jatkat ohjelman käyttöä lisäämme sen jälleen postituslistalle.