Sillä VIRUSfighter skannaa haittaohjelmia, miksi tarvitsen SPYWAREfighterin (ja toisin päin)?

VIRUSfighterissa on valintana haittaohjelmien skannaus joka toimii vain jos SPYWAREfighter ion asennettuna samalle tietokoneelle. Ohjelmat ovat osa kokonaisvaltaista "ohjelmistopakettia" jota SPAMfighter tarjoaa, joten tarvitsen molempia suojataksesi itsesi haittaohjelmilta ja viruksilta.