Mitä tapahtuu jos minulla on yksi tai useampia viruksentorjuntaohjelmistoja?

Sinun tulisi poistaa tai poistaa käytöstä ylimääräiset viruksentorjuntaohjelmistot ennen VIRUSfighterin asentamista. Kahden viruksentorjuntaohjelmiston samanaikainen käyttö aiheuttaa hankaluuksia. Käynnitä > Ohjauspaneeli > Lisää/oista ohjelmia. Valitse tarpeeton viruksentorjuntaohjelmisto ja Poista se.