Kuinka aloitan tai lopetan VIRUSfighterin?

Saatat haluta ottaa reaaliaikaisen skannauksen pois käytöstä kun suoritat yleisiä järjestelmän huolto-toimenpiteitä. Pysäytyksen jälkeen skanneri on manuaalisesti uudelleen käynnistettävä. Tietokoneen uudelleenkäynniotyksen jälkeen skanneri kytkeytyy taas päälle. Voit poistaa/aktivoida reaaliaikaisen skannauksen klikkaamalla kuvakelaatikossa VIRUSfighterikonin päällä hiiren oikealla näppäimenllä ja valitsemalla poista reaaliaikainen skannaus. Samalla tavalla voit taas aktivoida sen.
Vaihtoehtoisesti voit avata VIRUSfighterin Käynnitsä -> Kaikki ohjelmat -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter -> Asetukset -> Suojausasetukset -> Poista reaaliaikainen skanneri.