skip to Main Content

Kuinka saan VIRUSfighterin takaisin Windowsin uudelleenasennuksen jälkeen tai ohjelman poistettuani?

Lataa tuote sivustoiltamme ja asenna se. Aktivoidaksesi tuotteen tee näin:
Klikkaa Käynnistä -> Kaikki ohjelmat -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter
Klikkaa Tili -> Lisää tuoteavain.Kirjaa avain kenttään ja klikkaa Lisää Tuoteavain painiketta

Comment on this FAQ

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top