Sales

SPAMfighter Standard on 100% ilmainen kotikäyttöön.
Kun ensin asennat SPAMfighterin saat SPAMfighter Pro:n ilmaiseksi 30 päivän ajan.
30 päivän kuluttua, kotikäyttäjät automaattisesti muuntuvat vapaan SPAMfighter Standardin käyttäjiksi, ja käyttäjät ammatillisessa / koulutuksellisessa / valtiollisissa ympäristöissä täytyy ostaa SPAMfighter Pro tai poistaa se.

Tuoteavaimia tarkastellaksesi ja jakaessasi eri käyttäjätileille klikkaa tästä.
Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään SPAMfighteriin käyttäkää tiliä joka on mainittu laskussa käyttäjätunnus kohdassa.
Jos ei niin kirjatkaa vain laskun numero ja käyttäjätunnus. Jos teillä ei ole käyttäjätunnusta vain käyttäjäavain laittakaa se kenttään ja seuraa ohjeita.

Kyllä se on. Lataa SPAMfighter täältä ja kun asennat sen, käytä samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa jota käytit, kun on ensimmäistä kertaa asensit SPAMfighterin. Nyt olet vauhdissa uudelleen.

Et luultavasti ole käyttänyt tuoteavainta, jonka olemme lähettäneet sinulle. Katso laskua, jonka sait ja seuraa helppoa opasta.
Jos olet aktivoinut näppäimen kerran, mutta uudelleenasentanut SPAMfighterin jälkeenpäin käyttäen muuta käyttäjätunnusta (alias sähköpostiosoite), tee seuraavasti:
* Lataa tämä ohjelma.
* Sulje Outlook / Express
* Suorita ohjelma
* Klikkaa “Poista nykyinen sisäänkirjoittautumissivusi ja kirjaudu uudelleen”
* Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi
* Avaa Outlook / Express ja kaiken pitäisi toimia ok
Jos et muista salasanaasi, saat sen täältä.

Et luultavasti ole käyttänyt tuoteavainta, jonka olemme lähettäneet sinulle. Katso laskua, jonka sait ja seuraa helppoa opasta.
Aktivoidaksesi SPAMfighter PRO:n, tee seuraavasti:
* Mene SPAMfighter työkaluriviin Outlook:issa / Express:issä.
* Valitse “Lisää” -> “Valinnat”
* Vasemmalla puolella uutta ikkunaa valitse “Tili”.
* Valitse “Anna Tuoteavain” oikeanpuoleisessa ikkunassa.
* Kirjoita tuoteavain – Löydät sen laskusta jonka olemme lähettäneet sinulle.
* Klikkaa “Ota käyttöön” tallentaaksesi tuoteavain-tunnuksen.
Jos löytyy punainen viiva kaiken tai osan tuoteavaimen alapuolella ja “aktivoi”-painiketta ei ole valittavissa, se merkitsee, että virhe on löytynyt kirjoitettaessa tuoteavaintunnusta. Korjaa se ja yritä uudelleen!
Käynnistä sähköpostiohjelmasi uudelleen ja sinulla on SPAMfighter Pro.

Tulet saamaan laskun josta löytyy SPAMfighter PRO tuoteavain heti maksettuasi, ja voit aktivoida sen heti.
Näin aktivoit SPAMfighter PROn:
* Avaa sähköpostiohjelmasi ja etsi SPAMfighter työkalupalkki.
* Valitse “Lisää…” -> “Asetukset”
* Valitse “Tili” vasemmasta laidasta.
* Valitse “Lisää tuoteavain”.
* Kirjoita tuoteavain tyhjään kenttään – tämän löydät lähettämästämme laskusta.
* Klikkaa “Lisää tuoteavain” tallentaaksesi tuoteavain.
Jos näet punaisen viivan koodin tai sen osan alla ja “Lisää tuoteavain” painike ei toimi on avain kirjoitettu virheellisesti kenttään. Yritäthän uudelleen.
Käynnistä sähköpostiohjelmasi uudelleen ja sinulla on SPAMfighter Pro.

On aina suositeltavaa, että tuote on viimeisin saatavilla oleva. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Jos sinulla on jo ohjelma asennettuna tietokoneellenne voitte seurata laskun ohjeita akstivoidaksenne tuotteen. .
Myyntiin liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä myynti tiimiimme.

Lataa uusin versio SPAMfighterista täältä ja asenna ohjelmisto. Kun sinua huomautetaan, on TÄRKEÄÄ, että käytät samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa, joilla rekisteröidyit ensimmäisen kerran tai muussa tapauksessa emme voi tunnistaa sinua maksavaksi Pro-käyttäjäksi. Jos et muista salasanaasi, saat sen täältä.

Todennäköisimmin kyllä. Mikäli sinulla on web sivusto ja haluat perustaa yhteistyötilin kanssamme on sen luominen helppoa ja tulette ansaitsemaan 30% jokaisesta myymästäsi ohjelmasta. Jos tämä kiinnostaa tai haluat kuulla lisää klikkaa täältä.

Voit ostaa SPAMfighter PRO:n suoraan meiltä sivustoltamme klikkaa tästä. Voit ottaa yhteyttä myös johonkin jälleenmyyjistämme; löydät heidän yhteystietonsa täältä.

Jos tietokoneesi ei salli evästeitä et voi ostaa lisessiä sivustoltamme. Avaa selaimesi

* Valitse “Tools” -> “Internet options” -> “General” -> Temporary Internet Files – “Settings” -> Check for newer versions of stored page = “Automatically”
* Klikkaa “OK” kahdesti
* Valitse “Tools” > “Internet options” -> “Privacy” ja valitse “Medium”
* Sulje selain. Avaa selain uudestaan ja oston tulisi nyt onnistua.Jos ongelma ei ratkennut ota yhteyttä myyntiimme kirjoittamalla osoitteeseen sales@spamfighter.com. Viestin tulisi siältää sinun asiakastietosi ja mikä tuote on kyseessä voidaksemme auttaa.

Lisenssi on tietokonekohtainen (yksi per tietokone). Täten jos sinulla on kolme tietokonetta tulee sinun ostaa kolme lisenssiä.
Jokaisella tietokoneella tulee olla eri sähköpostitili (sähköpostiosoite). Jos sinulla ei ole kolmea sähköpostiosoitetta voit luoda niitä ilmaiseksi käyttäen mm. Hotmail, Yahoo ym sähköpostitarjoajia.

SPAMfighter Standard on ilmainen käyttää, jos olet kotikäyttäjä. Jos haluat käyttää SPAMfighteria asiantuntevassa / koulutuksellisessa / valtiollisessa ympäristössä, sinun on käytettävä SPAMfighter Pro:ta.
SPAMfighter Standard tulee lisäämään alatunnisteen / allekirjoituksen kaikkiin lähteviin sähköposteihisi, joissa on viesti siitä, että postisi on suojattu SPAMfighterilla. Outlook-liitännässäsi tulee myös olemaan pieni tekstiviesti / kaupallinen. SPAMfighter Pron avulla sinulla on myös pääsymahdollisuus uutuusohjelmien tukeen, joka mahdollistaa nopeammat vastausajat kysymyksiinne. Lopuksi vain SPAMfighter Pro:n avulla sinulla voi olla enemmän kuin 100 ihmistä Mustalla listallasi / Valkoisella listallasi.
Näet täydellisen luettelon eroista täältä, mistä myös ostat SPAMfighter PRO:n.

SPAMfighter Standard on 100%:n ilmainen kotikäyttöön.
Jos haluat käyttää SPAMfighteria asiantuntevassa / koulutuksellisessa / valtiollisessa ympäristössä, sinun on käytettävä SPAMfighter Pro:ta. A 1-vuoden SPAMfighter Pro-lisenssi maksaa 29 $ (hinta riippuu valuutasta). Tämä on vuosimaksu, ja sillä ei ole mitään automaattista veloitusta luottokortistasi! Voit myös saada alennusta suuremmista määristä ostoksia.
Lataamisen jälkeen, voit ostaa SPAMfighter Pro:n täältä.

SPAMfighter Standard on ilmainen vain kotikäyttöön ! Sinun tulee käyttää SPAMfighter Prota ammatillisessa / koulutuksellisessa / valtiollisessa ympäristössä .
SPAMfighter Standard on hieno työkalu, ja se on riittävä useimmille kotikäyttäjille. Mutta jos haluat nämä edut:
* Ota Premium-tuki (yleensä samana päivänä vastauksena tukeviin sähköposteihin)
* Hankkiudu eroon myös SPAMfighter alatunnisteesta sähköposteissasi
* Hankkiudu eroon pienistä kaupallisista sähköpostiasiakkaistasi
* Pidä yli 100 ihmistä Mustalla- / Valkoisella listallasi
Silloin SPAMfighter Pro on sinua varten.
Tämän lisäksi olet voinut tukea “Sotaa roskapostia vastaan” tekemällä meille mahdolliseksi palkata lisää ohjelmoijia tehdäksemme SPAMfighterista vieläkin paremman työkalun.
Osta SPAMfighter Pro täältä.

Ohhh kyllä voit 🙂
Saat hyvän alennuksen jos ostat yli 5 lisenssiä. Voit löytää lisätietoja tältä sivulta.
Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä myyntitiimimme.

Jos haluat maksaa tilisiirrolla, maksutapahtuman loppupuolella tulee teidän valita “Tilisiirto” maksutapa osiossa. Tilauksenne saapuu meille ja me otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.Huom!

* Tässä saattaa kulua jopa kolme päivää.
* Suurin osa pankeista veloittaa erillisen maksun kansainvälisistä tilisiirroista – tarkistakaa tämä pankistanne ennen kuin tilaatte tuoteavaimen.Voitte ostaa lisenssin täältä.

Kyllä. Voit maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard, American Express ym) ja Paypalia käyttäen turvatussa maksuohjelmassamme. Käytämme SSL:ää, samaa käytetään mm kotona internetpankissa asioimiseen.

Ei missään nimessä. SPAMfighter Pro lisenssi on tietokonekohtainen ja se kattaa kaikki sähköpostitilit kyseisellä tietokoneella.

Hyväksymme seuraavat valuutat: USD, EURO, GBP, CAD, AUD, JPY, CHF, SEK, NOK, DKR, ISK, NZD, Rand sekä HKD.

Sales - Have bought a license

Todennäköisimmin kyllä. Mikäli sinulla on web sivusto ja haluat perustaa yhteistyötilin kanssamme on sen luominen helppoa ja tulette ansaitsemaan 30% jokaisesta myymästäsi ohjelmasta. Jos tämä kiinnostaa tai haluat kuulla lisää klikkaa täältä.

Lataa uusin versio SPAMfighterista täältä ja asenna ohjelmisto. Kun sinua huomautetaan, on TÄRKEÄÄ, että käytät samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa, joilla rekisteröidyit ensimmäisen kerran tai muussa tapauksessa emme voi tunnistaa sinua maksavaksi Pro-käyttäjäksi. Jos et muista salasanaasi, saat sen täältä.

On aina suositeltavaa, että tuote on viimeisin saatavilla oleva. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Jos sinulla on jo ohjelma asennettuna tietokoneellenne voitte seurata laskun ohjeita akstivoidaksenne tuotteen. .
Myyntiin liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä myynti tiimiimme.

Tulet saamaan laskun josta löytyy SPAMfighter PRO tuoteavain heti maksettuasi, ja voit aktivoida sen heti.
Näin aktivoit SPAMfighter PROn:
* Avaa sähköpostiohjelmasi ja etsi SPAMfighter työkalupalkki.
* Valitse “Lisää…” -> “Asetukset”
* Valitse “Tili” vasemmasta laidasta.
* Valitse “Lisää tuoteavain”.
* Kirjoita tuoteavain tyhjään kenttään – tämän löydät lähettämästämme laskusta.
* Klikkaa “Lisää tuoteavain” tallentaaksesi tuoteavain.
Jos näet punaisen viivan koodin tai sen osan alla ja “Lisää tuoteavain” painike ei toimi on avain kirjoitettu virheellisesti kenttään. Yritäthän uudelleen.
Käynnistä sähköpostiohjelmasi uudelleen ja sinulla on SPAMfighter Pro.

Et luultavasti ole käyttänyt tuoteavainta, jonka olemme lähettäneet sinulle. Katso laskua, jonka sait ja seuraa helppoa opasta.
Aktivoidaksesi SPAMfighter PRO:n, tee seuraavasti:
* Mene SPAMfighter työkaluriviin Outlook:issa / Express:issä.
* Valitse “Lisää” -> “Valinnat”
* Vasemmalla puolella uutta ikkunaa valitse “Tili”.
* Valitse “Anna Tuoteavain” oikeanpuoleisessa ikkunassa.
* Kirjoita tuoteavain – Löydät sen laskusta jonka olemme lähettäneet sinulle.
* Klikkaa “Ota käyttöön” tallentaaksesi tuoteavain-tunnuksen.
Jos löytyy punainen viiva kaiken tai osan tuoteavaimen alapuolella ja “aktivoi”-painiketta ei ole valittavissa, se merkitsee, että virhe on löytynyt kirjoitettaessa tuoteavaintunnusta. Korjaa se ja yritä uudelleen!
Käynnistä sähköpostiohjelmasi uudelleen ja sinulla on SPAMfighter Pro.

Et luultavasti ole käyttänyt tuoteavainta, jonka olemme lähettäneet sinulle. Katso laskua, jonka sait ja seuraa helppoa opasta.
Jos olet aktivoinut näppäimen kerran, mutta uudelleenasentanut SPAMfighterin jälkeenpäin käyttäen muuta käyttäjätunnusta (alias sähköpostiosoite), tee seuraavasti:
* Lataa tämä ohjelma.
* Sulje Outlook / Express
* Suorita ohjelma
* Klikkaa “Poista nykyinen sisäänkirjoittautumissivusi ja kirjaudu uudelleen”
* Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi
* Avaa Outlook / Express ja kaiken pitäisi toimia ok
Jos et muista salasanaasi, saat sen täältä.

Kyllä se on. Lataa SPAMfighter täältä ja kun asennat sen, käytä samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa jota käytit, kun on ensimmäistä kertaa asensit SPAMfighterin. Nyt olet vauhdissa uudelleen.

Tuoteavaimia tarkastellaksesi ja jakaessasi eri käyttäjätileille klikkaa tästä.
Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään SPAMfighteriin käyttäkää tiliä joka on mainittu laskussa käyttäjätunnus kohdassa.
Jos ei niin kirjatkaa vain laskun numero ja käyttäjätunnus. Jos teillä ei ole käyttäjätunnusta vain käyttäjäavain laittakaa se kenttään ja seuraa ohjeita.

Sales - Upgrading to PRO

Jos tietokoneesi ei salli evästeitä et voi ostaa lisessiä sivustoltamme. Avaa selaimesi

* Valitse “Tools” -> “Internet options” -> “General” -> Temporary Internet Files – “Settings” -> Check for newer versions of stored page = “Automatically”
* Klikkaa “OK” kahdesti
* Valitse “Tools” > “Internet options” -> “Privacy” ja valitse “Medium”
* Sulje selain. Avaa selain uudestaan ja oston tulisi nyt onnistua.Jos ongelma ei ratkennut ota yhteyttä myyntiimme kirjoittamalla osoitteeseen sales@spamfighter.com. Viestin tulisi siältää sinun asiakastietosi ja mikä tuote on kyseessä voidaksemme auttaa.

Hyväksymme seuraavat valuutat: USD, EURO, GBP, CAD, AUD, JPY, CHF, SEK, NOK, DKR, ISK, NZD, Rand sekä HKD.

Ei missään nimessä. SPAMfighter Pro lisenssi on tietokonekohtainen ja se kattaa kaikki sähköpostitilit kyseisellä tietokoneella.

Kyllä. Voit maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard, American Express ym) ja Paypalia käyttäen turvatussa maksuohjelmassamme. Käytämme SSL:ää, samaa käytetään mm kotona internetpankissa asioimiseen.

Jos haluat maksaa tilisiirrolla, maksutapahtuman loppupuolella tulee teidän valita “Tilisiirto” maksutapa osiossa. Tilauksenne saapuu meille ja me otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.Huom!

* Tässä saattaa kulua jopa kolme päivää.
* Suurin osa pankeista veloittaa erillisen maksun kansainvälisistä tilisiirroista – tarkistakaa tämä pankistanne ennen kuin tilaatte tuoteavaimen.Voitte ostaa lisenssin täältä.

Ohhh kyllä voit 🙂
Saat hyvän alennuksen jos ostat yli 5 lisenssiä. Voit löytää lisätietoja tältä sivulta.
Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä myyntitiimimme.

SPAMfighter Standard on ilmainen vain kotikäyttöön ! Sinun tulee käyttää SPAMfighter Prota ammatillisessa / koulutuksellisessa / valtiollisessa ympäristössä .
SPAMfighter Standard on hieno työkalu, ja se on riittävä useimmille kotikäyttäjille. Mutta jos haluat nämä edut:
* Ota Premium-tuki (yleensä samana päivänä vastauksena tukeviin sähköposteihin)
* Hankkiudu eroon myös SPAMfighter alatunnisteesta sähköposteissasi
* Hankkiudu eroon pienistä kaupallisista sähköpostiasiakkaistasi
* Pidä yli 100 ihmistä Mustalla- / Valkoisella listallasi
Silloin SPAMfighter Pro on sinua varten.
Tämän lisäksi olet voinut tukea “Sotaa roskapostia vastaan” tekemällä meille mahdolliseksi palkata lisää ohjelmoijia tehdäksemme SPAMfighterista vieläkin paremman työkalun.
Osta SPAMfighter Pro täältä.

SPAMfighter Standard on 100%:n ilmainen kotikäyttöön.
Jos haluat käyttää SPAMfighteria asiantuntevassa / koulutuksellisessa / valtiollisessa ympäristössä, sinun on käytettävä SPAMfighter Pro:ta. A 1-vuoden SPAMfighter Pro-lisenssi maksaa 29 $ (hinta riippuu valuutasta). Tämä on vuosimaksu, ja sillä ei ole mitään automaattista veloitusta luottokortistasi! Voit myös saada alennusta suuremmista määristä ostoksia.
Lataamisen jälkeen, voit ostaa SPAMfighter Pro:n täältä.

SPAMfighter Standard on ilmainen käyttää, jos olet kotikäyttäjä. Jos haluat käyttää SPAMfighteria asiantuntevassa / koulutuksellisessa / valtiollisessa ympäristössä, sinun on käytettävä SPAMfighter Pro:ta.
SPAMfighter Standard tulee lisäämään alatunnisteen / allekirjoituksen kaikkiin lähteviin sähköposteihisi, joissa on viesti siitä, että postisi on suojattu SPAMfighterilla. Outlook-liitännässäsi tulee myös olemaan pieni tekstiviesti / kaupallinen. SPAMfighter Pron avulla sinulla on myös pääsymahdollisuus uutuusohjelmien tukeen, joka mahdollistaa nopeammat vastausajat kysymyksiinne. Lopuksi vain SPAMfighter Pro:n avulla sinulla voi olla enemmän kuin 100 ihmistä Mustalla listallasi / Valkoisella listallasi.
Näet täydellisen luettelon eroista täältä, mistä myös ostat SPAMfighter PRO:n.

Lisenssi on tietokonekohtainen (yksi per tietokone). Täten jos sinulla on kolme tietokonetta tulee sinun ostaa kolme lisenssiä.
Jokaisella tietokoneella tulee olla eri sähköpostitili (sähköpostiosoite). Jos sinulla ei ole kolmea sähköpostiosoitetta voit luoda niitä ilmaiseksi käyttäen mm. Hotmail, Yahoo ym sähköpostitarjoajia.

SPAMfighter Standard on 100% ilmainen kotikäyttöön.
Kun ensin asennat SPAMfighterin saat SPAMfighter Pro:n ilmaiseksi 30 päivän ajan.
30 päivän kuluttua, kotikäyttäjät automaattisesti muuntuvat vapaan SPAMfighter Standardin käyttäjiksi, ja käyttäjät ammatillisessa / koulutuksellisessa / valtiollisissa ympäristöissä täytyy ostaa SPAMfighter Pro tai poistaa se.

Voit ostaa SPAMfighter PRO:n suoraan meiltä sivustoltamme klikkaa tästä. Voit ottaa yhteyttä myös johonkin jälleenmyyjistämme; löydät heidän yhteystietonsa täältä.