Olen asentanut PC:ni / MInun tarvitsee uudelleenasentaa SPAMfighter. Kuinka saan SPAMfighter Pron takaisin?

Lataa uusin versio SPAMfighterista täältä ja asenna ohjelmisto. Kun sinua huomautetaan, on TÄRKEÄÄ, että käytät samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa, joilla rekisteröidyit ensimmäisen kerran tai muussa tapauksessa emme voi tunnistaa sinua maksavaksi Pro-käyttäjäksi. Jos et muista salasanaasi, saat sen täältä.