Olen SPAMfighter Pron, mutta sain sähköpostiviestin, että koeaika on voimassa. Miksi?

Et luultavasti ole käyttänyt tuoteavainta, jonka olemme lähettäneet sinulle. Katso laskua, jonka sait ja seuraa helppoa opasta.
Jos olet aktivoinut näppäimen kerran, mutta uudelleenasentanut SPAMfighterin jälkeenpäin käyttäen muuta käyttäjätunnusta (alias sähköpostiosoite), tee seuraavasti:
* Lataa tämä ohjelma.
* Sulje Outlook / Express
* Suorita ohjelma
* Klikkaa "Poista nykyinen sisäänkirjoittautumissivusi ja kirjaudu uudelleen"
* Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi
* Avaa Outlook / Express ja kaiken pitäisi toimia ok
Jos et muista salasanaasi, saat sen täältä.