Ostin SPAMfighter Pron, mutta minulla on edelleen kaupallinen Outlook / Express, miksi?

Et luultavasti ole käyttänyt tuoteavainta, jonka olemme lähettäneet sinulle. Katso laskua, jonka sait ja seuraa helppoa opasta.
Aktivoidaksesi SPAMfighter PRO:n, tee seuraavasti:
* Mene SPAMfighter työkaluriviin Outlook:issa / Express:issä.
* Valitse "Lisää" -> "Valinnat"
* Vasemmalla puolella uutta ikkunaa valitse "Tili".
* Valitse "Anna Tuoteavain" oikeanpuoleisessa ikkunassa.
* Kirjoita tuoteavain – Löydät sen laskusta jonka olemme lähettäneet sinulle.
* Klikkaa "Ota käyttöön" tallentaaksesi tuoteavain-tunnuksen.
Jos löytyy punainen viiva kaiken tai osan tuoteavaimen alapuolella ja "aktivoi"-painiketta ei ole valittavissa, se merkitsee, että virhe on löytynyt kirjoitettaessa tuoteavaintunnusta. Korjaa se ja yritä uudelleen!
Käynnistä sähköpostiohjelmasi uudelleen ja sinulla on SPAMfighter Pro.