Milloin ostamani tuote aktivoidaan?

Tulet saamaan laskun josta löytyy SPAMfighter PRO tuoteavain heti maksettuasi, ja voit aktivoida sen heti.
Näin aktivoit SPAMfighter PROn:
* Avaa sähköpostiohjelmasi ja etsi SPAMfighter työkalupalkki.
* Valitse "Lisää…" -> "Asetukset"
* Valitse "Tili" vasemmasta laidasta.
* Valitse "Lisää tuoteavain".
* Kirjoita tuoteavain tyhjään kenttään – tämän löydät lähettämästämme laskusta.
* Klikkaa "Lisää tuoteavain" tallentaaksesi tuoteavain.
Jos näet punaisen viivan koodin tai sen osan alla ja "Lisää tuoteavain" painike ei toimi on avain kirjoitettu virheellisesti kenttään. Yritäthän uudelleen.
Käynnistä sähköpostiohjelmasi uudelleen ja sinulla on SPAMfighter Pro.