Hvordan fungerer SPAMfighter Hosted Mail Gateway?

Når noen sender en e-post til en e-postadresse på ditt domene, vil den først komme til SPAMfighter. Vi filtrerer din spam i henhold til reglene som du har definert. Deretter omdirigerer vi din e-post til din eksisterende postserver. Du laster ned din e-post som vanlig. Der er ikke nødvendig å gjøre noen endringer i din Outlook.
Før du setter opp din konto i SPAMfighter Hosted Mail Gateway, vennligst bekreft at du er i stand til å modifisere MX registreringer for de domenene som er listed. Dette må gjøres for å kunne omdirigere trafikken av e-post gjennom vårt filter. Så fort det har blitt behandlet av oss, vil det bli videresent til det opprinnelige bestemmelsesstedet.