Hvorfor finner “Hurtigskanning” de samme filene, men så kan jeg ikke fjerne dem?

Når FULL-DISKfighter undersøker ditt system, og leter etter unødvendige filer, kan den finne filer som burde kunne fjernes. Men, når den virkelige renseprosessen skjer viser det seg at noen av filene er “Låst” av systemet. Dette er det umulig å sjekke på forhånd før programmet faktisk prøver å fjerne dem. Grunnen til at programmet er låst kan være fordi du har et program som er åpent, men som ikke nødvendigvis bruker denne bestemte midlertidige fila, men har likevel lagt et midlertidig lås på den. Men ikke tenk så mye på dette om du har noen få filer som ikke kan fjernes, det vil likevel kun gjelde noen få filer.

Det anbefales at du lukker alle programmer før skanning.