SLOW-PCfighter

Öppna SLOW-PCfighter genom att klicka på Start -> Alla program -> Fighters -> SLOW-PCfighter. Klicka på “Om” längst ner till höger i menyn så ser du ditt användar-ID.

Ja, en backupfil skapas automatiskt när du väljer att reparera fel på din dator. Om du sedan vill återställa din dator till ursprungsläget så kan du enkelt få tillbaka allt som det var innan genom att klicka på Återskapa och välja den tidpunkt du vill ställa tillbaka datorn till.

Öppna SLOW-PCfighter och klicka på “Köp fullversionen” längst ner till vänster. Klicka därefter på “Köp fullversionen nu” så kommer du till vår webbsida där du kan köpa programmet. Du kan också klicka här för att komma dit.

Tyvärr tillåter licensavtalet endast att licensen används på en dator.

Öppna SLOW-PCfighter och klicka på Uppdatera längst upp till höger i menyn så söker programmet efter nya uppdateringar.

För att återfå din licensnyckel behöver du fylla i formuläret här så skickar vi nyckeln till dig via e-post. I de flesta fall känner SLOW-PCfighter igen din dator om du redan har registrerat programmet en gång.

Ja, du kan ladda ner en gratis provversion här. Programmet genomsöker hela din dator och om några fel upptäcks så repareras de första 25 felen helt kostnadsfritt.

SLOW-PCfighter är ett program som rensar Windows-registret och uppstartshanteraren.
En dators register måste rengöras då och då eftersom det blir rörigt p.g.a. att olika poster samlats över tid från installationer och avinstallationer av program och många andra processer.
När du kör SLOW-PCfighter kommer det att rensa datorns register och förbättra din dators prestanda och snabba upp uppstartsprocessen.

FULL-DISKfighter är en optimeringsverktyg för din hårddisk som rensar ut skräpfiler och onödiga filer från hårddisken. FULL-DISKfighter organiserar och defragmenterar resten av filerna så att det är snabbare och enklare att komma åt datorns filer. Dessutom kan du enkelt få en överblick av dubblettfiler eller stora filer vilket gör att du kan organisera dina filer i mappar. Tänk på att inte ta bort filer om du inte är säker på vad de är eftersom när du har raderat dem så kan du inte få tillbaks dem. Det är därför bra att alltid ha en back-up. Funktionen Quick Scan i FULL-DISKfighter kommer inte att ta bort filer som är viktiga för ditt system.

Observera att SLOW-PCfighter och FULL-DISKfighter inte har samma funktion och ett av programmen inte ersätter det andra. Baserat på ditt problem kan du dock behöva antingen ett eller båda.

Vissa program kan återskapa samma felaktigheter som SLOW-PCfighter redan reparerat. Felen upptäcks då på nytt vid nästa scanning och därför kan samma fel återkomma varje gång du scannar igenom din dator. Det är dock mycket ovanligt och för att bli kvitt problemet behöver du veta vilket program som återskapar felen.

Detta kan bero på att du har ett annat program som körs och låser upp någon fil eller har skapat en temp-fil som SLOW-PCfighter inte kan scanna eller reparera. För att lösa problemet kan du prova att stänga alla program som körs på din dator och därefter starta en ny scanning med SLOW-PCfighter.

Det kan också bero på att du blivit infekterad av virus som inte SLOW-PCfighter kan ta bort. Vi rekommenderar att du söker igenom din dator med VIRUSfighter.

När du använder provversionen av SLOW-PCfighter finns en begränsning som innebär att endast 25 fel repareras. Alla fel repareras när du använder betalversionen.

Hämta och installera SLOW-PCfighter härifrån

Ja, det kan du. Klicka på Inställningar och välj Schemaläggaren. Välj vilken tidpunkt och hur ofta du vill att SLOW-PCfighter ska scanna igenom din dator.

För att återskapa ditt windowsregister klickar du på Återskapa i SLOW-PCfighters huvudmeny. Välj den tid du vill återskapa till och klicka därefter på knappen Återskapa.

Ja, du kan välja att hoppa över vissa filer. I menyn Felsök väljer du vilka filer du vill scanna och vilka du vill hoppa över. I verktygsmenyn kan du välja vilka applikationer som du inte vill scanna när du startar datorn.

När du scannat igenom din dator visar SLOW-PCfighter vilka filer som är säkra att radera. Du kan då välja att ignorera specifika filer genom att kryssa av dessa. Om du klickar på plustecknet vid varje kategori så visas vilka registerfel som upptäckts. Under Inställningar -> Ignorerade fel kan du sedan se vilka filer du valt att ignorera. Du kan när som helst välja att ta bort felen från listan och reparera dem.

Windows register finns lagrat i flera filer på olika ställen på din dator. De exakta namnen och platserna för dessa filer beror på vilken version av Windows som du använder.

Du kan ändra i registret med hjälp av Microsofts Registry Editor (Regedit.exe eller Regedt32.exe) men tänk på att du kan orsaka allvarlig skada om du gör på fel sätt. Microsoft ger inga garantier för att fel som uppstår med deras registereditor kan lösas. Vid fel kan du behöva installera om ditt operativsystem. Använd alltså Microsofts registereditor på egen risk.

Om du har fel i datorns register kan det hindra den från att starta upp och fungera som den ska. Varje gång du installerar, avinstallerar eller använder något program så lagras information i registret som fylls på och blir större ju mer du använder datorn. Varje gång du startar datorn måste den gå igenom registret vilket gör att den blir mer och mer långsam ju mer information som lagras i registret. SLOW-PCfighter är ett program som rensar bort onödig data som inte används utan bara ligger och tar upp plats i windowsregistret. SLOW-PCfighter reparerar också registerfel som om de lämnas oåtgärdade i värsta fall kan leda till allvarligare fel som kan krascha datorn ochgöra att den inte går att starta upp mer.

Windowsregistret är en databas som lagrar inställningar och olika val för Windows operativsystem. Den innehåller viktig information om hård- och mjukvara, användarkonton och annan nödvändig information om datorn. I windowsregistret lagras tusentals små datafiler med information som operativsystemet läser från och skriver till varje gång du använder din dator.

Du laddar hem en helt kostnadsfri version av SLOW-PCfighter och scannar igenom din dator. Om programmet upptäcker några felaktigheter repareras de första 25 felen helt gratis. Har du fler än 25 fel behöver du köpa programmet för att kunna reparera de återstående.

Om du vill avinstallera programmet kan du göra följande:
Gå till Start -> Inställningar -> Kontrollpanelen -> Lägg till / ta bort program
Leta SLOW-PCfighter i listan, markera den och klicka på “Ta bort” knappen

SLOW-PCfighter - Buying and Installation

Ja, du kan ladda ner en gratis provversion här. Programmet genomsöker hela din dator och om några fel upptäcks så repareras de första 25 felen helt kostnadsfritt.

För att återfå din licensnyckel behöver du fylla i formuläret här så skickar vi nyckeln till dig via e-post. I de flesta fall känner SLOW-PCfighter igen din dator om du redan har registrerat programmet en gång.

Öppna SLOW-PCfighter och klicka på Uppdatera längst upp till höger i menyn så söker programmet efter nya uppdateringar.

Tyvärr tillåter licensavtalet endast att licensen används på en dator.

Öppna SLOW-PCfighter och klicka på “Köp fullversionen” längst ner till vänster. Klicka därefter på “Köp fullversionen nu” så kommer du till vår webbsida där du kan köpa programmet. Du kan också klicka här för att komma dit.

Ja, en backupfil skapas automatiskt när du väljer att reparera fel på din dator. Om du sedan vill återställa din dator till ursprungsläget så kan du enkelt få tillbaka allt som det var innan genom att klicka på Återskapa och välja den tidpunkt du vill ställa tillbaka datorn till.

Öppna SLOW-PCfighter genom att klicka på Start -> Alla program -> Fighters -> SLOW-PCfighter. Klicka på “Om” längst ner till höger i menyn så ser du ditt användar-ID.

SLOW-PCfighter - General

SLOW-PCfighter är ett program som rensar Windows-registret och uppstartshanteraren.
En dators register måste rengöras då och då eftersom det blir rörigt p.g.a. att olika poster samlats över tid från installationer och avinstallationer av program och många andra processer.
När du kör SLOW-PCfighter kommer det att rensa datorns register och förbättra din dators prestanda och snabba upp uppstartsprocessen.

FULL-DISKfighter är en optimeringsverktyg för din hårddisk som rensar ut skräpfiler och onödiga filer från hårddisken. FULL-DISKfighter organiserar och defragmenterar resten av filerna så att det är snabbare och enklare att komma åt datorns filer. Dessutom kan du enkelt få en överblick av dubblettfiler eller stora filer vilket gör att du kan organisera dina filer i mappar. Tänk på att inte ta bort filer om du inte är säker på vad de är eftersom när du har raderat dem så kan du inte få tillbaks dem. Det är därför bra att alltid ha en back-up. Funktionen Quick Scan i FULL-DISKfighter kommer inte att ta bort filer som är viktiga för ditt system.

Observera att SLOW-PCfighter och FULL-DISKfighter inte har samma funktion och ett av programmen inte ersätter det andra. Baserat på ditt problem kan du dock behöva antingen ett eller båda.

Hämta och installera SLOW-PCfighter härifrån

Om du vill avinstallera programmet kan du göra följande:
Gå till Start -> Inställningar -> Kontrollpanelen -> Lägg till / ta bort program
Leta SLOW-PCfighter i listan, markera den och klicka på “Ta bort” knappen

Du laddar hem en helt kostnadsfri version av SLOW-PCfighter och scannar igenom din dator. Om programmet upptäcker några felaktigheter repareras de första 25 felen helt gratis. Har du fler än 25 fel behöver du köpa programmet för att kunna reparera de återstående.

Windowsregistret är en databas som lagrar inställningar och olika val för Windows operativsystem. Den innehåller viktig information om hård- och mjukvara, användarkonton och annan nödvändig information om datorn. I windowsregistret lagras tusentals små datafiler med information som operativsystemet läser från och skriver till varje gång du använder din dator.

Om du har fel i datorns register kan det hindra den från att starta upp och fungera som den ska. Varje gång du installerar, avinstallerar eller använder något program så lagras information i registret som fylls på och blir större ju mer du använder datorn. Varje gång du startar datorn måste den gå igenom registret vilket gör att den blir mer och mer långsam ju mer information som lagras i registret. SLOW-PCfighter är ett program som rensar bort onödig data som inte används utan bara ligger och tar upp plats i windowsregistret. SLOW-PCfighter reparerar också registerfel som om de lämnas oåtgärdade i värsta fall kan leda till allvarligare fel som kan krascha datorn ochgöra att den inte går att starta upp mer.

Du kan ändra i registret med hjälp av Microsofts Registry Editor (Regedit.exe eller Regedt32.exe) men tänk på att du kan orsaka allvarlig skada om du gör på fel sätt. Microsoft ger inga garantier för att fel som uppstår med deras registereditor kan lösas. Vid fel kan du behöva installera om ditt operativsystem. Använd alltså Microsofts registereditor på egen risk.

Windows register finns lagrat i flera filer på olika ställen på din dator. De exakta namnen och platserna för dessa filer beror på vilken version av Windows som du använder.

Ja, du kan välja att hoppa över vissa filer. I menyn Felsök väljer du vilka filer du vill scanna och vilka du vill hoppa över. I verktygsmenyn kan du välja vilka applikationer som du inte vill scanna när du startar datorn.

När du scannat igenom din dator visar SLOW-PCfighter vilka filer som är säkra att radera. Du kan då välja att ignorera specifika filer genom att kryssa av dessa. Om du klickar på plustecknet vid varje kategori så visas vilka registerfel som upptäckts. Under Inställningar -> Ignorerade fel kan du sedan se vilka filer du valt att ignorera. Du kan när som helst välja att ta bort felen från listan och reparera dem.

För att återskapa ditt windowsregister klickar du på Återskapa i SLOW-PCfighters huvudmeny. Välj den tid du vill återskapa till och klicka därefter på knappen Återskapa.

Ja, det kan du. Klicka på Inställningar och välj Schemaläggaren. Välj vilken tidpunkt och hur ofta du vill att SLOW-PCfighter ska scanna igenom din dator.

Vissa program kan återskapa samma felaktigheter som SLOW-PCfighter redan reparerat. Felen upptäcks då på nytt vid nästa scanning och därför kan samma fel återkomma varje gång du scannar igenom din dator. Det är dock mycket ovanligt och för att bli kvitt problemet behöver du veta vilket program som återskapar felen.

När du använder provversionen av SLOW-PCfighter finns en begränsning som innebär att endast 25 fel repareras. Alla fel repareras när du använder betalversionen.

Detta kan bero på att du har ett annat program som körs och låser upp någon fil eller har skapat en temp-fil som SLOW-PCfighter inte kan scanna eller reparera. För att lösa problemet kan du prova att stänga alla program som körs på din dator och därefter starta en ny scanning med SLOW-PCfighter.

Det kan också bero på att du blivit infekterad av virus som inte SLOW-PCfighter kan ta bort. Vi rekommenderar att du söker igenom din dator med VIRUSfighter.