Vad är skillnaden mellan SLOW-PCfighter och FULL-DISKfighter

SLOW-PCfighter är ett program som rensar Windows-registret och uppstartshanteraren.
En dators register måste rengöras då och då eftersom det blir rörigt p.g.a. att olika poster samlats över tid från installationer och avinstallationer av program och många andra processer.
När du kör SLOW-PCfighter kommer det att rensa datorns register och förbättra din dators prestanda och snabba upp uppstartsprocessen.

FULL-DISKfighter är en optimeringsverktyg för din hårddisk som rensar ut skräpfiler och onödiga filer från hårddisken. FULL-DISKfighter organiserar och defragmenterar resten av filerna så att det är snabbare och enklare att komma åt datorns filer. Dessutom kan du enkelt få en överblick av dubblettfiler eller stora filer vilket gör att du kan organisera dina filer i mappar. Tänk på att inte ta bort filer om du inte är säker på vad de är eftersom när du har raderat dem så kan du inte få tillbaks dem. Det är därför bra att alltid ha en back-up. Funktionen Quick Scan i FULL-DISKfighter kommer inte att ta bort filer som är viktiga för ditt system.

Observera att SLOW-PCfighter och FULL-DISKfighter inte har samma funktion och ett av programmen inte ersätter det andra. Baserat på ditt problem kan du dock behöva antingen ett eller båda.