Kan jag hoppa över att reparera vissa filer?

Ja, du kan välja att hoppa över vissa filer. I menyn Felsök väljer du vilka filer du vill scanna och vilka du vill hoppa över. I verktygsmenyn kan du välja vilka applikationer som du inte vill scanna när du startar datorn.

När du scannat igenom din dator visar SLOW-PCfighter vilka filer som är säkra att radera. Du kan då välja att ignorera specifika filer genom att kryssa av dessa. Om du klickar på plustecknet vid varje kategori så visas vilka registerfel som upptäckts. Under Inställningar -> Ignorerade fel kan du sedan se vilka filer du valt att ignorera. Du kan när som helst välja att ta bort felen från listan och reparera dem.