Är det möjligt att rensa windowsregistret på egen hand?

Du kan ändra i registret med hjälp av Microsofts Registry Editor (Regedit.exe eller Regedt32.exe) men tänk på att du kan orsaka allvarlig skada om du gör på fel sätt. Microsoft ger inga garantier för att fel som uppstår med deras registereditor kan lösas. Vid fel kan du behöva installera om ditt operativsystem. Använd alltså Microsofts registereditor på egen risk.